Szybcy i wściekli: Tokio Drift

The Fast and the Furious: Tokyo Drift
2006
7,1 191 tys. ocen
7,1 10 1 191016
4,8 30 krytyków
Szybcy i wściekli: Tokio Drift
powrót do forum filmu Szybcy i wściekli: Tokio Drift

Help ludzie

użytkownik usunięty

skąd macie ten ten film albo gdzie go widzieliście przecież w kinch go jeszcze nie ma. Piszcie skąd go macie. Prosze.

Jak to skad? A skad teraz ludzie biora filmy przed premiera DVD czy nawet przed swiatowa/amerykanska premiera?...

Takie jedno magiczne slowo... ;)

użytkownik usunięty
dustgarden

mała podpowiedź bo nie znam za bardzo tego magicznego słowa. rposze o podpowoedź

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
jose_arkadio

ściągam przez BearShare ale bardzo często ściąga sie inny film lub jest bardzo brzydki obraz, albo też nie można dobrać napisów

ocenił(a) film na 10

hehe tez tak miałam :P taraz sciągam z forum mam pewny film ;] własnie mam dobra jakość filmu "Szybcy i wściekli: Tokyo Drift" tylko poszukać napisów PS.: oczywiście pójdę do kina na ten filmik ;]

użytkownik usunięty
Muffcia

jak z forum? nie rozumiem. i jak się to ściąga?

ocenił(a) film na 7

o Dzizas "miśq"...nie no, tragedia. Radzę Ci nie przemeczaj sie tym, i nie zawracaj sobie swojej glowki, bo jeszcze ja uszkodzisz...idz poprostu do kina, bierzesz laske, czy chlopaka czy kogo tam masz (trzeba byc tolerancyjnym ;-P ) albo ekipe i dla naszego spokoju idz na to do kina...poprostu

użytkownik usunięty
G_R_Z_3_C_II_U

a skąd ty wiesz o ściąganiu na forum, kto ci powiedział jak sie to robi

ocenił(a) film na 10

kto powiedział ?? mój mądry brat :P:P:P a robi się .... to może przez gadu gadu ;];];];] oczywiście zawsze jest najlepiej oglądać w kinie film czy kupować płyty orginalne ;] pozdro :*

ocenił(a) film na 7
Muffcia

wiesz muffcia, w tych dniach przez gg mozna rozne rzeczy robic ;-) ale nie sadze zeby nasz zdolniacha-misio sobie z tym poradzil...co do kupywania oryginalow to sie tak nie rozpedzajmy, bo misio oskubie mame i tate z pieniazkow ;-) poprostu czlowiek wez sie obeznaj z netem a zobaczysz jakie cuda mozna odwalac ;-) pozdro 4 muffcia :-*

użytkownik usunięty
G_R_Z_3_C_II_U

Ty m i tylko powiedz jak się ściąga filmy z forum i będzie ok

musisz sobie sciagnac program bit comet i znalezc strone z torrentami ja polecam strone www.rmvbusters.pl z tamtad wlasnie mam ten film

użytkownik usunięty
Dread666

to jest z darmo
i jak ściągać np. Tokyo DRift

a ja polecam program DC + połączenie się z jakimś miejscowym hubem. Ja mam film w około 2 minut

użytkownik usunięty
Grek

napisz jak połączyć się z hubem i całą reszte

wpisz w google "DC++" albo "Direct Connect++" i pojawią ci się polskie fachowe strony z informacjami ;)

ocenił(a) film na 10

a ja mam program P2M i ściągam filmy z www.mwteam.org :) i bardzo szybko się ściąga z świetną jakością filmu :) pozdrawiam!

użytkownik usunięty
aga_ko2

Już nic nie piszcie tutaj chyba że chcecie ja pójde do mojego mądrego kuzynka on powinien umieć.

ocenił(a) film na 7

o jeeezzzuuu...wspolczuje kuzynowi, czeka go meczarnia ;-)

ocenił(a) film na 10

Panie Autorze, w kinach nie jeszcze niema tylko już niema xD

użytkownik usunięty
Bover0

mam nadzieje ze to co pan napisal to byl tylko taki zarcik z nudow
a jak nie to spojrz na date kiedy walnalem ten temat 11 lipca 2006

użytkownik usunięty

boooshe az sie sobie dziwie ze takie bzdury pisalem afff żalll