skąd macie ten ten film albo gdzie go widzieliście przecież w kinch go jeszcze nie ma. Piszcie skąd go macie. Prosze.
Jak to skad? A skad teraz ludzie biora filmy przed premiera DVD czy nawet przed swiatowa/amerykanska premiera?...
Takie jedno magiczne slowo... ;)
mała podpowiedź bo nie znam za bardzo tego magicznego słowa. rposze o podpowoedź
ściągam przez BearShare ale bardzo często ściąga sie inny film lub jest bardzo brzydki obraz, albo też nie można dobrać napisów
hehe tez tak miałam :P taraz sciągam z forum mam pewny film ;] własnie mam dobra jakość filmu "Szybcy i wściekli: Tokyo Drift" tylko poszukać napisów PS.: oczywiście pójdę do kina na ten filmik ;]
o Dzizas "miśq"...nie no, tragedia. Radzę Ci nie przemeczaj sie tym, i nie zawracaj sobie swojej glowki, bo jeszcze ja uszkodzisz...idz poprostu do kina, bierzesz laske, czy chlopaka czy kogo tam masz (trzeba byc tolerancyjnym ;-P ) albo ekipe i dla naszego spokoju idz na to do kina...poprostu
kto powiedział ?? mój mądry brat :P:P:P a robi się .... to może przez gadu gadu ;];];];] oczywiście zawsze jest najlepiej oglądać w kinie film czy kupować płyty orginalne ;] pozdro :*
wiesz muffcia, w tych dniach przez gg mozna rozne rzeczy robic ;-) ale nie sadze zeby nasz zdolniacha-misio sobie z tym poradzil...co do kupywania oryginalow to sie tak nie rozpedzajmy, bo misio oskubie mame i tate z pieniazkow ;-) poprostu czlowiek wez sie obeznaj z netem a zobaczysz jakie cuda mozna odwalac ;-) pozdro 4 muffcia :-*
musisz sobie sciagnac program bit comet i znalezc strone z torrentami ja polecam strone www.rmvbusters.pl z tamtad wlasnie mam ten film
wpisz w google "DC++" albo "Direct Connect++" i pojawią ci się polskie fachowe strony z informacjami ;)
a ja mam program P2M i ściągam filmy z www.mwteam.org :) i bardzo szybko się ściąga z świetną jakością filmu :) pozdrawiam!
Już nic nie piszcie tutaj chyba że chcecie ja pójde do mojego mądrego kuzynka on powinien umieć.
mam nadzieje ze to co pan napisal to byl tylko taki zarcik z nudow
a jak nie to spojrz na date kiedy walnalem ten temat 11 lipca 2006