Szybcy i wściekli: Tokio Drift

The Fast and the Furious: Tokyo Drift
2006
7,1 191 tys. ocen
7,1 10 1 191001
4,8 30 krytyków
Szybcy i wściekli: Tokio Drift
powrót do forum filmu Szybcy i wściekli: Tokio Drift

A więc tak. Pomyślałem że fajnieby nawet było gdyby powstała jeszcze czwarta część. Ale co by w niej było ??? Więc wpadłem na to aby powstała przy okazji jeszcze część piąta. A więc gdyby miała powstać czwarta część to mogłaby opowiadać a dalszym losie Domminica Torreta po Tokio Drift. A zaś część piąta opowiadałaby o losie Domminica po pierwszej częśći jak uciekał.

ocenił(a) film na 8
RokiCor

Wiesz - powiem ci że z przyjemnością oglądałam tą część F&F bo nie było w niej Vina. Dlatego jakby mieli robić kolejną część to lepiej by było dla filmu żeby nie brali Vina (troche się już znudził) Tak jak w tej części postawili na nowych- tak też niech zrobią w kolejnej. Ewentualnie wlepić jakiegoś głównego bohatera z poprzedniej części - ale tylko na jakąś drugoplanową role albo epizod.

ocenił(a) film na 9
Douv

Powiem ci że wiem już coś na temat czwartej części. I będzie w niej Domminic , Brian , Roman , i Shown. I akcja się będzie toczyć w Rio de Janerio. I mają zacząć kręcić w marcu.

ocenił(a) film na 9
RokiCor

no to dobry jestes ;) skoro nawet na imdb nie ma nawet wzmianki o tym ) pewnie z rezyserem gadales ^^

RokiCor

o ja cię kręcę będzie Roman z zadupia :D <lol>

użytkownik usunięty
Kuki_10

A nie lepiej zeby IV czesc opowiadala o wydarzeniach z przed I czesci jak to Dominic zaczol jezdzic?

ocenił(a) film na 9

DaM-Q to jest również świetny pomysł :) Ale jeszcze moim zdaniem lepiej by było gdyby to było w 5 części.

RokiCor

Paul Walker i Vin Diesel mają zagrać w następnych częściach(obydwoje). Oni tworzą wspaniały duet aktorski i to jest najlepsze.

ocenił(a) film na 9
aga_19931

Masz rację aga............................................

użytkownik usunięty
RokiCor

bez obrazy do walkera ale ja osobiscie nie chcialbym zeby gral spoko gosciu fajnie zagral w 1 czesci troche gorzej w 2 ale juz powinien sobie dac spokoj, Vin owszem bo on pasuje ale paul nie bardzo to tylko moje skromne zdanie