Ważna informacja dla fanów czwartą część Szybkich i wściekłych będziemy mogli obejrzeć w kinach w pierwszym kwartale 2009 roku.
Właśnie się dowiedziałem.że w czwórce wystąpią Vin Diesel,Paul Walker,Tyrese Gibson,Lucas Black.Zdjęcia ruszają wiosną 2008 roku (marzec).Akcja będzie się toczyć w Rio De Janeiro.Natomiast premiera będzie w 2009 roku jak napisał mój poprzednik.
Raczej jak sam napisałeś. Czytałem Twoje pozostałe wpisy i dochodzę do wniosku że albo jesteś idiotą albo szefem wszystkich wytwórni filmowych w Hollywood (ale po jakże dogłębnym przemyśleniu sprawy stawiam na to pierwsze xD)
Lucas Black? Ja się pytam po co ? Po co oni wpychają tam takiego matoła filmowego jak Lucas. Bez sensu...
A apropos filmu .. ja już sie nie mogę doczekać (tylko oby tego nie spaprali tak jak zrobili to w przypadku Tokyo Drift)
Lucas może nie jest najpiękniejszym i najlepszym aktorem, ale w Tokyo Drift pokazał, że kocha to co robi, a dla mnie to jest najważniejsze... może ty oczekujesz czegoś innego, ale ja tylko miłości do gry... tylko, a może aż...
"Vin Diesel,Paul Walker,Tyrese Gibson,Lucas Black" No to piekna bedzie jazda, jeszcze tylko Jasona Stathama wedlug mnie brakuje :):)
pozdrawiam i zapraszam na mojego bloga :):)
Nie obrazaj shona bo to spox aktor
I nie muw ze tokyo drift jest "spaprane" bo mnie sie podoba moge nawet ogladac go 100 tysiecy razy i mi sie nie znudzi ,doprawdy Za szybcy i szybcy mieli wieksza popularnosc niz Tokio Drift, brakowalo tam Vin Diesela, ktory tylko sie pojawil na koncu filmu w krótkim epizocie.