Szybcy i wściekli: Tokio Drift

The Fast and the Furious: Tokyo Drift
2006
7,1 191 tys. ocen
7,1 10 1 191024
4,8 30 krytyków
Szybcy i wściekli: Tokio Drift
powrót do forum filmu Szybcy i wściekli: Tokio Drift

TRAGEDIA !!!

ocenił(a) film na 1

O ile wcześniejsze części coś sobą prezentowały to "to coś" jest na poziomie POWER RENGERS... Typowy, głupawy film dla niedorozwiniętych emocjonalnie i niedojrzałych psychicznie dzieci, dla których najważniejsze są kolorowe samochodziki....

mwk20

Bezprzesady... Co prawda można sobie obejrzeć ten film tylko pod względem rozrywkowym bo taki już poprostu jest. Niezłe fotki, dobre efekty i świetna muzyka. A jak ktoś ma ochote na ambitne kino to niech lepiej sobie znajdzie jakiś zupełnie inny tytuł... A tak na marginesie to wydaje mi sie, że poprzednie części właśnie nie prezentowały sobą zbyt wiele. Ta jest chyba obecnie najlepsza...

P.S. - Dlaczego uważasz, że poprzednie części "coś sobą prezentowały" skoro tam też są kolorowe samochodziki (i to w o wiele gorszym wydaniu) a te nadają się tylko dla "niedorozwiniętych emocjonalnie i niedojrzałych psychicznie dzieci"? Ale w sumie każdy ma inną opinię...

Pozdr. ;P

użytkownik usunięty
mwk20

popieram, tragedia do kwadratu, kompletne dno

ocenił(a) film na 10
mwk20

Nie rozumiem ludzi oglądających filmy, które nie są w ich guście a potem je krytykują. Jeżeli film purusza mi temtyke całkiem obcą i nic mnie do niego nie przyciąga to nie oglądami i nie krytykuje gdzie tylko mozna ze to szajs. Stary jest mnóstwo filmów które jednym sie podobają a drugim nie, więc po co odrazu tak obrażać ludzi którzy oglądali ten film i im się podobał. Pozdrawiam Cie (mwk20) prosze zanim cos napiszesz pomyśl. A wracając do filmu to scenu wyścigów są zrobione naprawde z dużym rozmachem i przyciągają oko. Z drugiej strony jest to pierwszy mi znany film który pokazuje troche inny typ wyścigów. Jeżeli komuś ta tematyka jest bliska to polecam.

użytkownik usunięty
domino33

to nie jest tak że ta tematyka jest dla mnie obca, wręcz przeciwnie bardzo podoba mi się seria gier need for speed, ale ten film nic sobą nieprezentuje, aktorstwo jest żenujące, fabuła podobnie wiec tylko dla samych podrasowanych fur ma mi sie FILM podobać? gdyby się do niego przyłożono, ale wszystko jest tam zrobione na odpierdziel prócz oczywiście scen wyścigów, film ogólnie dla małolatów

mwk20

hahaha :D hasło z power rangers - mocne :DDDD

użytkownik usunięty
mwk20

jak taki szajs moze miec ocene 8? załosc

ocenił(a) film na 2

Może ... w kraju gdzie 90 % gimnazjalistów/licealistów to omamione mediami przygłupy. Nie sądze aby ktoś dorosły i bardziej dojrzały zachwycałby się tym filmem a jeśli już to byłby to jedynie margines społeczny.

użytkownik usunięty
mwk20

Zgadzam się z tobą w 100%. Jakie debile to oglądają. To jest film dla myślących inaczej. No bo, halo?? Kto wierzy w życie jakiś robotów z kosmosu. To taki cholernie głuuupi serial!!! Żal mi tych osób, które to oglądają. Jest do dupy!!! Najgłupszy z możliwych!!! Kto ma taką chorą wyobraźnię!

użytkownik usunięty

a gdzie, powiedz mi, w tokio Drift znalazłaś ludziki z kosmosu? to interesujące...;) muszę chyba jeszcze raz obejrzeć ten film... zdaje się, że to przegapiłam... na dodatek serial... hmmm... trzy części i już od razu serial?;)

użytkownik usunięty

Nie mam nic do Wściekli Tokio Drift (nie oglądałam tego)czy jak to tam się zwie tylko do Power Rengers.Jasne??? A więc jeśli mwk20 albo ktoś inny porówna film do poziomu Power Rengers to jestem skłonna się z nim zgodzić.

użytkownik usunięty

A nie zauważyłaś przypadkiem, że to był żart? Ja nie jestem skłonna się z nim zgodzić, bo nie jestem w żaden sposób zapóźniona w rozwoju, a lubię "Tokio Drift", ale nie o tym chciałam... Jeżeli miałaś ochotę napisać coś o "Power Rangers", to trzeba było to zrobić na forum tegoż serialu. I proszę Cię, nie atakuj mnie, bo ja tylko sobie zażartowałam, nikogo przy tym nie obrażając.

użytkownik usunięty

Twoje żarty mnie nie bawią(HA!HA!HA!).Już pisałam na forum Power Rengers ale tam wszyscy lubią Power Rengers więc i tak nie udało by mi się ich namówić żeby to znienawidzili.Ja też cię nie atakuję i nie obrażam ale jeżeli tak to odebrałaś to przepraszam.

ocenił(a) film na 6
mwk20

o kur.wa ile ty dziecko masz lat po ch.uj wpisujesz.a do zalozyciela tematu pozdrowienia downie ze zryta psycha 10 latka,bo jak komus sie podoba jakis film to odrazu musi byc niedorozwojem,wiec to co napisales/as swiadczy raczej ze ty masz zjebany leb.pozdro

użytkownik usunięty
GabrieL1906

To nie było zbyt miłe : ( Ja ciebie nie obrażam

ocenił(a) film na 10
mwk20

Dlaczego od razu obrażasz tych którym film się podobał? O__o
Podobał mi się ten ;typowy, głupawy film' ale nie czuję się 'niedorozwiniętą emocjonalnie i niedojrzałym psychicznie dzieckiem, dla którego najważniejsze są kolorowe samochodziki'.
Spodobała mi się fabuła - inna od poprzednich części. Nie chodziło np. o śmieszne wyścigi gdzie jechało się jak najszybciej a o zupełnie inną formą jazdy czyli driftem. W filmie panował zupełnie inny klimat, zero policji i jakichś policyjnych zadań, świetna muzyka i aktorzy. (szczególnie rola Hana przypadła mi do gustu ;) )
Każdy ma swój gust, ale nie obrażam nikogo kto ma odmienne zdanie niż ja.

ocenił(a) film na 8
mwk20

ale z was Baby:P (nie obrażając kobiet) no nie mam pytań;] miało być grubo i było grubo;] jazda, jazda i koniec... tyle w temacie. daje 8 i myśle że każdy gość z jajcami da tyle samo...

christopher

to nie mysl tyle zebys sie nie przemeczyl. Dla rownowagi daje 1 zeby srednia wyszla max 4,5

ocenił(a) film na 8
ziutek_5

daj mu nawet kwiatka. Mało mnie to obchodzi;p

użytkownik usunięty
christopher

A jak mu dam 10 to co? będę gościem z "jajcarzami"? Moźe zastanów się chwile zanim coś napiszesz ("gość z jajami"), to nie te czasy kiedy kobiety nie miały nic do powiedzenia i można je było pomijać w dyskusjach.

ocenił(a) film na 8

feministka się znalazła... no to będziesz babka z jajami:P ot wielki mi problem