Szybcy i wściekli: Tokio Drift

The Fast and the Furious: Tokyo Drift
2006
7,1 191 tys. ocen
7,1 10 1 191001
4,8 30 krytyków
Szybcy i wściekli: Tokio Drift
powrót do forum filmu Szybcy i wściekli: Tokio Drift

Jużsam tytuł i te zdjęcie przypomina mi need for speeda- underground 2. Drift to chyba najcięższa sprawa w nielegalnych wyścigach, na drugim jest drag, na trzecim speed x, na czwartym circout i na piątym sprint.. mam nadzieje że kolejne cześci będą sie tak nazywać :) w sumie aż 4 kolejne części) ciekawe.

hedziok

nom. Lajtowa gra. A jeśli chodzi o film to "szybcy i wsciekli" i "za szybcy i za wściekli" to własnie nie wiem czy film się wzorował na grze czy gra na filmie :P ale jakoś to było tak. Szkoda tylko ze teraz inny aktor.. A miałam nadzieję, że bedzie Paul Walker bo fajnie grał w 1 i 2. Pozdrawiam!

meXx

na pewno na połowie grze i połowie filmu :)

hedziok

Gra sie wzorowala na 1 i 2 czesci filmu, ale 3 czesc wzorowala sie juz na NFS'ach :P Typowo, od zera do krola ulic.

hedziok

NFS jest przereklamowany. 100 x lepeij bawiłem się przy Midnight Club 3: DUB Edition - polecam!!

Grek

hej Grek! Wiesz może czy Midnight Club z NFS-em mają te same cechy pod względem rozkładu wyścigu czy tak jak w NFS-ie można wybierać nie ograniczoną jazde po całym mieście ? Za niedługo będe miał pierwszego M.Cluba 3 ;) tak żeby wiedzieć

Grek

hej Grek! Wiesz może czy Midnight Club z NFS-em mają te same cechy pod względem rozkładu wyścigu czy tak jak w NFS-ie można wybierać nie ograniczoną jazde po całym mieście ? Za niedługo będe miał pierwszego M.Cluba 3 ;) tak żeby wiedzieć

ocenił(a) film na 5
Grek

Są inne - ja tez gram w MC3: DUB Edition +Remix mam teraz wersje - 24 nowe wozy, nowe tryby i miasto Tokio!
Inaczej są rozgrywane wyścigi jeśli o to chodzi... Spoko giera... Wersję podstawową przeszedłem 4x także pytać jak co ;)