Szybcy i wściekli: Tokio Drift

The Fast and the Furious: Tokyo Drift
2006
7,1 191 tys. ocen
7,1 10 1 191022
4,8 30 krytyków
Szybcy i wściekli: Tokio Drift
powrót do forum filmu Szybcy i wściekli: Tokio Drift

Film obejrzałam dawno temu... tzn,. kiedy wszedł do kin.... i w sumie nie powiem ażeby to wszystko było aż takie super... główny bohater drętwy że aż się na niego patrzeć nie da... efekty nie złe .. oprawa muzyczna no nawet super... tylko jedno mnie bardzo razi bo skoro Han zginął w tej części to czemu teraz wyszła cześć z jego historia i znajomością z Dominikiem... trochę głupie jak można kręcić film z tymi samymi aktorami nie po kolei... w sumie razi mnie ot bardzo... i uważam takie podejście za głupie... ;/

roxsana2

lol

...

akcja Szybko i Wściekle dzieje się przed Szybcy i Wściekli: Tokio Drift

naza

ludzie tak trudno się skapnąć !? człowieku ty chyba nie skapowałeś tego filmu (wszystkich części) o co w nim chodzi ... części były tak --> 1 --> 4 --> 2=3 i napewno tak było w FF1 Brian jest gliną w FF4 jest ale na końcu już chyba nie (tak wnioskuje jeżeli chce uwolnić więźnia) w FF2 nie jest no a w TD wogóle go nie ma i tak trudno stwierdzić czy TD jest przed FF2 czy po można przyjąć że akcja toczy się w tym samym czasie w innym miejscu

roxsana2

ludzie tak trudno się skapnąć !? człowieku ty chyba nie skapowałeś tego filmu (wszystkich części) o co w nim chodzi ... części były tak --> 1 --> 4 --> 2=3 i napewno tak było w FF1 Brian jest gliną w FF4 jest ale na końcu już chyba nie (tak wnioskuje jeżeli chce uwolnić więźnia) w FF2 nie jest no a w TD wogóle go nie ma i tak trudno stwierdzić czy TD jest przed FF2 czy po można przyjąć że akcja toczy się w tym samym czasie w innym miejscu

ocenił(a) film na 10
rafalm92

Jejku wiem.... tylko moim zdaniem to głupie wypuszczać to od dupy strony Han w tej najnowszej części opuszcza Dominika wraca do Tokio gdzie już wiadomo z wcześniejszej części ze tam ginie i od razu w Szybko i Wściekle wiadomo ze Dominik uniknie kary bo pokazuje się w Tokio na końcu rzucając tekstem że znał Hana... no głupie...

ocenił(a) film na 10
roxsana2

Ja wiem co po czym wyszło i jak się układa podług części tylko uważam to za głupie... że wypuścili przed "Szybko i Wściekle" TD które zdradza pewne rzeczy z nowej części i to jedne z ważniejszych śmierć bohatera i uwolnienie Dominika...