Szybcy i wściekli: Tokio Drift

The Fast and the Furious: Tokyo Drift
2006
7,1 191 tys. ocen
7,1 10 1 191024
4,8 30 krytyków
Szybcy i wściekli: Tokio Drift
powrót do forum filmu Szybcy i wściekli: Tokio Drift

dałem mu 8/10 i wczoraj obejrzałem go po raz 3. prawda że fabuła była beznadziejna ale sceny wyścigów świetnie zrobione. ogólnie podejście do driftowania mi się podobało-zawsze to coś innego niż tylko wyścigi.

mi się podobało, jak widać po średniej ocenie większości też, więc niech nie wypowiada się ten 1% który uważa że to dla niedorozwiniętych dzieci

użytkownik usunięty
songo_is

Zgadzam sie. W takich filmach nie szuka sie fabuly tak jak w Szklanej pułapce czy innych filmach. Np filmy akcji maja miec dobra akcje a co niektorzy oczekuja zawilych watkow... powodzenia

Co z tego ze fabula kiepska, mi sie podobalo jak pokazali te wyscigi i git. A teraz pomyslcie czy bylibyscie bardziej przychylni komentujac 3 czesc ktora jest o dragach i w roli glownej dawna obsada. Tez pewnie byscie mowili ze to juz nudne itd i ze przydala by sie odmiana jakas... :)

ocenił(a) film na 8

Mi się podobał klimacik filmu ;) Miłą niespodzianką było przeniesienie akcji w inne miejsce.. W sumie 2 część mi się mniej podobała niż 3 ;) Jak dla mnie 9/10 mogę z czystym sumieniem dać ;]