Szybcy i wściekli: Tokio Drift

The Fast and the Furious: Tokyo Drift
2006
7,1 191 tys. ocen
7,1 10 1 191001
4,8 30 krytyków
Szybcy i wściekli: Tokio Drift
powrót do forum filmu Szybcy i wściekli: Tokio Drift

siema

moze to nie ma zwiazku z tym filmem ale co w koncu wolnosc slowa jest

miałem dzisiaj pierwsze jazdy no i oczywiscie koles z którym jezdze wiedział co robi i nie puscil mnie na miasto ino zem sobie po placy manewrowym mial pojezdzic.No i wytłumaczyl mi to tam wszystko co i jak w pewnym momecie mowi:
-to co ruszamy nie
ja mu na to
-pewnie
no i on takie cus
-powoli ruszamy czyli delikatnie swolnij pedal sprzegla i lekko nacisnij pedał gazu...
ja se mysle jakie spokojnie i delikatnie cos pan zgupial no i oczywiscie wychowany na amerykanskich filmachw ktorych poscigow i wyscigow jest w ch.. a moze i wiecej puszczam sprzegło gaz do dechy i j.. nic mi z tego nie wyszło poza tym ze dostalo mi sie od kolesia
Ale se mysle dobrze jest moze cos innego mi wyjdzie ,ha i po 10 min jazdy mówi to teraz delikatnie zahamujemy no to se mysle znowu jakie delitanie na filmach bylo inaczej no i oczywiscie sprzeglo do konca hamulec to samo i... ci kolesie co jezdza z nami to oni pasow zapinac nie musza i to byl jego bląd haaa jak sie piznol o deske rozdzielcza to by mu nawet poduszka nic nei dala.Zas mi sie dostalo i po godzinnej jezdzie umiale to samo co przed jazdami a nowoscia bylo to ze 2 razy dostałem opiernicz totalny!! i co z tej mojej opowisci wynika a zaraz wam powiem nie ogladajcie filmow os amochodach przed jazdami naprawde nie zabijesz przynajmneij tego kolesia coz toba jezdzi ha
nara

ocenił(a) film na 10
Lord_Vader_007

dlaczego nie oglądać takich filmów?? tokyo drift właśnie pomaga wczuć się w klimat, a że ktoś nie ma pojęcia porządnie jeździć autkiem to już jego sprawa...

ocenił(a) film na 6
Lord_Vader_007

Przecież tych filmów nie jest dużo, są 3 części Szybkich i Wściekłych i ze dwa jakieś krótkometrażowe...

Lord_Vader_007

Mylisz pojęcia.Oglądałam kilka filmów o tej tematyce, jednak nie kieruję się tym co robia, gdy sama jadę samochodzem.Wyobraź sobie ich przeszłość, czy myślsiz, że oni gdy zdawali na prawo jazdy robili tak samo?:PHeh, trzeba sie najpierw nauczyc jeździć po woli, dopiero później szybko.