7,4 186 tys. ocen
7,4 10 1 186381
6,8 26 krytyków
Szybcy i wściekli 5
powrót do forum filmu Szybcy i wściekli 5

9/10

ocenił(a) film na 9

Oj tam przesadzacie ;) mi się film strasznie podobał, bardziej niż wcześniejsze części :) no akcja z sejfem i autobusem była nieco komiczna, ale to w końcu film a nie rzeczywistość, a więc coś sie może dziać ^^ widać, że aktorzy się mocno postarzali najbardziej po Mii i Domie to widać. Myślę, że akcja sie teraz dopiero rozkręca jestem ciekawa jaki motyw wymyślą z Lettie :)

ocenił(a) film na 10
Melani348

ja myślę, że eve mendes poinformuje briana o tym, że letty brała udział w napadzie na konwój w niemczech, a brian powie o tym domowi i tak się bd działo :D

ocenił(a) film na 8
adam_231

Nie mam pojęcia co oni jeszcze wymyślą, ale ta część jest super, tak jak i pozostałe nakręcone w "starym" składzie:) I zgadzam się w 100 % z Melani348, to film, a nie rzeczywistość, więc wydarzenia rozgrywające się w filmie, nie muszą mieć swojego odbicia w realnym świecie( chociaż, to byłoby ciekawe :-) hihi) :D

ocenił(a) film na 9
Melani348

Pewnie wyjdzie jeszcze na to, że Brian o tym wiedział i znów dostanie po ryju od Doma ^^ hehe:D Mam nadzieję, że 6 część (jeśli wyjdzie) będzie tak samo fajna jak ta ;) hehe no byłoby ciekawe:D stoisz sobie na ulicy a za Tobą kilkunasto tonowy sejf rozwala pół miasta^^

ocenił(a) film na 8
Melani348

w sumie mogłoby rozwalić- to byłby przynajmniej powód, aby wreszcie wyremontować jakieś ulice albo budynki w tym państwie :-))))

ocenił(a) film na 9
jo_95

oojj tak zgadzam się ;)