7,4 186 tys. ocen
7,4 10 1 186381
6,8 26 krytyków
Szybcy i wściekli 5
powrót do forum filmu Szybcy i wściekli 5

Tak samo jak w czwartej części "Szybko i Wściekle" niestety już po trzeciej części był czas
żeby zakończyc produkcje tej seri i stworzyc może nowy bo przecież ileż można tworzyc filmy
o ścigantach zresztą mało z nich już pozostało ponieważ zmienili się oni ze ścigantów i
gangsterów i złodzieji :/

ocenił(a) film na 10
fafa194

Nie podoba się nie oglądaj, mi się podobały wszystkie części 4 najbardziej, a 5 na pewno będzie świetna :)

ocenił(a) film na 9
adam_231

Doklanie! Nie podoba sie nie ogolądaj! 4 najbardziej mi sie podobała:) a 5 pewnie bedzie najlepsza czescia z wszystkich!

ocenił(a) film na 6
deres237

Mi co część, coraz bardziej się podoba. :) Tokyo drift to był wypas ^^ Mam nadzieje, że ten film też będzie świetny! :)

ocenił(a) film na 1
CiasteczkOo

Poza pierwszą częścią reszta to machorka i żenada w stylu wow wow ale fajny samochód, jaki zajebisty film lol... Nie żyjemy w komunie więc wyrażam swoją opinię i nie mam zamiaru rzucać argumentami i udowadniać swoich racji, to moje subiektywne zdanie.

ocenił(a) film na 10
Nagagawa

Jeśli dal nie których to słabizna to może nie dla Was ten gatunek filmowy, może Pan Tadeusz będzie ciekawszy... Doom i Bryan oraz Taj w 1 części razem to może być naprawdę dobre od czasu 1 części jak się poznawali.

adam_231

Każdy ma prawo tutaj się wypowiedziec te złe opinie i te dobre a filmu niemam zamiaru oglądac.

ocenił(a) film na 4
fafa194

fafa194 nikt Ci tu nie broni sie wypowiadac ;) poprostu sa ludzie,ktorym 4 sie podobala i chetnie obejrza 5, wiec nie ma powodu dla ktorego tworcy filmu mieliby zakonczyc produkcje na czesci 3 ;)

fafa194

Hmm... Nie masz zamiaru oglądać, ale na pewno będzie bee :)) Uwielbiam takie podejście do sprawy hehe;D
Rację przyznać Ci muszę w tym, że więcej tu gangsterki niż prawdziwych wyścigów, lecz trudno oczekiwać by wskrzesili znakomitą 1 część, w której było wszystko:))
Co do zakończenia produkcji to moim zdaniem mogli ją już uciąć po 2 części.
Ja wiem, że są tu zwolennicy Tokio Drift, ale historia oderwana od serii, to powinna inną nazwę nosić.
Stworzyć mogli całkiem odrębny film i miało by to większy sens niż wplatanie na siłę nazwy - Szybcy i Wściekli - Tokio Drift. I tak większość osób kojarzy tylko nazwę TD. Gdyby nie Torreto na końcu, to wcale nie miałoby to powiązania z przeszłością...

Nie odbiegając już od tematu, według mnie "Fast Five" warto będzie obejrzeć z prostego względu - takiej mieszanki aktorskiej już dawno nie oglądałam;P
Chcę widzieć Tottero i Pearce'a razem! Jestem ciekawa co z tego wyjdzie:P
Paul Walker mógłby trochę zmienić swoją postać, bo już czas zmężnieć w tym filmie, chyba że taki ma być główny cel jego postaci. A wskrzeszenie Hana to już w ogóle "Modą na Sukces" mi zalatuję:P
Aczkolwiek Szybkich i Wściekłych lubię i każdy, kto od 1 części wiernie towarzyszy tej serii z pewnością obejrzy kolejną obowiązkową produkcję, która mimo, iż nie zachwyca werwą jak w "Fast and Furious" ani pomysłowością jak w "Too Fast too Furious", to właśnie dzięki nim zasługuje na uwagę :PP
Pozdrawiam wiernych fanów:)