podbijam. jak u licha może nie być tego w kinach ? premiera juz dawno a ja siedze jak ... i czekam na premiere ;/
Tez mnie to zaskoczylo. Wlasnie sie wybieralem na film i kilka razy przegladalem repertuar C-C, nie moglem uwierzyc.
Też to zauważyłem. Szybkich pokazują tylko w Multikinach i Heliosach. Najbardziej logiczne wytłumaczenie jest takie, że Cinema City nie dogadało się z dystrybutorem filmu. No cóż, ich strata- widzowie pójdą do konkurencji.
A najśmieszniejsze jest to że w Gdańsku właśnie na Cinema City wisiała wielkoformatowa reklama tego filmu:)
To żaden argument. W moim mieście miny mamy Helios, ale ma on bez wątpienia najgorszą dyrekcję ze wszystkich kin tej sieci. Jeden film potrafią trzymać pół roku a jak mają nowość to nieważne jak kiepska by nie była załadowują nią repertuar we wszystkich możliwych godzinach. Teraz dodali Gnomea I Julię i przez kolejne 2-3 tygodnie nic nowego nie będzie.
Fast Five obejrzałam ku ironii w kinie, które niby dni świetności ma już dawno za sobą a faktem jest, ze Helios im zarówno pod względem repertuaru jak i warunków na sali (przewspaniała akustyka!) do pięt nie dorasta.
Byłam sama jedna na ogromnej sali, nagłośnienie wspaniałe. Wyszłam cała w skowronkach.
pozazdrościć :) muszę poszukać gdzieś indziej tego filmu bo nie wytrzymam jak nie obejrze trailer jest super . . . . a jak wrażenia z filmu mimo wspaniałego nagłośnienia ? :)
Cinema City ponoć nie miało miejsca w repertuarze czy coś i musieli z jakiegoś filmu zrezygnować, no i padło na Fast 5 lecz za jakiś czas powinien się on pojawić w CC ;) Film zajebisty jeśli nie macie dostępu do Multi czy Helio to warto poczekać ;D
Jeżeli CC nie wyświetla filmu od dnia premiery, to nie spodziewaj się, ze uczyni to później. A patrząc na najbliższą ilość premier, to tym bardziej jest bez szans. 20 maja są Piraci ( notabene w dystrybucji Forum Filmu - siostrzanej spólki CC ), 27 maja druga cześc Pandy, 3 czerwca - Kac Vegas i X-meni - skoro w tej chwili nie ma miejsca na Szybkich i Wściekłych, to juz później nie będzie. Na szczęście są inne kina - Multikino, czy Heliosy, czy kina Maxfilmu, a np w Krakowie FF 5 są grani w Kijowie i Sztuce.
Wysłałem maila z pytaniem, dlaczego nie ma FF w Cinema...
Repertuar ustalany jest centralnie, w porozumieniu z dystrybutorami filmów
i w oparciu o kilka czynników. Zdarza się, że film jest grany tylko w
wybranych kinach Cinema City, lub jak w przypadku Fast Five, w żadnym.
Przykro nam, iż nie może Pan wybrać się na seans wybranego tytułu do
któregoś z naszych kin i mamy nadzieję spełnić Pana oczekiwania
względem naszego repertuaru w przyszłości.