I polecam film nie da się zasnąć jak na każdych częściach, moja ocena 10/10 :):) muszę jeszcze raz oglądnąć
"jak na każdych częściach" Boże...
Nie oglądałem jeszcze tego filmu więc nie napiszę że to badziew ale jedno jest pewne, jak utrzyma taką średnią będzie bardzo bardzo wysoko w rankingu światowym...Możliwe że w granicach Requiem dla snu.Nie krytykuje itd czy coś, tylko informuje;}
Film zasługuje na wysoką ocenę. Jest to film z kategorii kino akcji/sensacja więc jak można go zestawiać w rankingu światowym z dramatem Requiem dla snu?? Ranking dotyczy raczej danej kategorii, np. kino akcji, dramat, komedia. Tak mi się wydaje :)
Chciałaś chyba podkreślić że popełniłem błąd logiczny w tym co napisałem a nieświadomie trafiłaś w sedno.
"Jak można go zestawiać w rankingu światowym z dramatem Requiem dla snu??" oczywiście że można to filmweb peace and love!!!
Również tak uważam, bardzo fajne, lepsze od czwórki, więcej dynamizmu i żartów. Dobra muzyka i fajne klimaty. Tylko trzeba obejrzeć poprzednie części żeby zrozumieć niektóre żarty.
językowcy się znaleźli... :P ciekawe czy z chemii też jesteście tacy dobrzy :P ale każdy powód jest dobry do krytyki czegoś, co tkwi wam jak drzazga w oku. a wystarczyłoby przejść obojętnie... ;>
Ten film był niesamowicie wręcz absurdalny. A najgorsze jest to, że świetnie się na nim bawiłem.
Ale i tak uważam, że dawanie 10/10 to gruba przesada. Oglądało się dobrze, żarty są całkiem fajne, fakt, ale 10/10? 8 to max, dla filmu tej klasy. Nie mam nic przeciwko takim filmom (ba, jestem fanem Transformersów), ale nie dawajmy się ponieść emocjom, bo niedługo te oceny przestaną mieć jakiekolwiek znaczenie (jeśli jeszcze mają).
zartów sporo i dodaje to klimatu temu filmowi xD Wyścig na 1/4 mili i nie pokazany między Brianem a Domem
Co do żartów to zasługa Roma głównie;) Ogólnie zaczerpnięto ten dowcip z dwójki, a klimaty rodzinne i te sprawy jak to Torreto mówi o zespole pachnie jak nic jedynką...
Połączenie tego z dwóch niezłych części wyszło im całkiem spoko... Szkoda tylko, że o wyścigach zapomnieli;) Ogólnie ta seria rozwija się już w innym kierunku...
Trudno nie zauważyć, iż ciekawa postać z tego Dwayna... Rozwiał moje przekonanie, że to Vin Diesel jest DUŻY ;D
Było tam też kilka absurdów, co rzeczywiście układało się w przyjemną historyjkę i happy end;p Ale film dużo lepszy od 4 części.
Mam wrażenie, że twórcy w końcu się odnaleźli w tym, czy iść bardziej w kierunku brumm brumm, wyścig, ryk silników..., czy też pif paf, brygada RR i te sprawy:PPP
I wyszło im to lepiej niż w "Szybko i Wściekle", aczkolwiek widząc co zapowiada się w 6 części mam wrażenie, że produkcja ta ma zadatki na "Modę na Sukces";)
Zmartwychwstania i te sprawy hehe.
Pożyjemy - zobaczymy co tam znowu wymyślą...;)))
Justin Lin w tej odsłonie pozytywnie mnie zaskoczył, dlatego polecam obejrzenie filmu dla czystej rozrywki i zachłyśnięcia się odrobiną początkowej "sagi";P
Pozdrawiam;))
też się trochę "Mody na sukces" obawiam, ale nie skreślajmy, póki nie zobaczymy :)
Film godny polecenia. Poszedłem na ten film tylko i wyłącznie, dlatego, że u mnie w mieście nie grali jakiś tytułów, które mogłyby mnie jakoś szczególnie zainteresować, obawiałem się, że troszkę się ponudzę, a tu miłe zaskoczenie. Osobiście nie lubię filmów w których akcje są mało rzeczywiste, ale szczerze powiedziawszy w Szybkich i Wściekłych 5 mocno mnie zainteresowały, warto obejrzeć zasłużona 7 ode mnie:)
Film godny polecenia. Poszedłem na ten film tylko i wyłącznie, dlatego, że u mnie w mieście nie grali jakiś tytułów, które mogłyby mnie jakoś szczególnie zainteresować, obawiałem się, że troszkę się ponudzę, a tu miłe zaskoczenie. Osobiście nie lubię filmów w których akcje są mało rzeczywiste, ale szczerze powiedziawszy w Szybkich i Wściekłych 5 mocno mnie zainteresowały, warto obejrzeć zasłużona 7 ode mnie:)
czyli jeśli nie usnąłeś na danym filmie, to to wystarcza do wystawienia oceny 10/10 ??