W Tokio Drifcie jest powiedziane, że Don zna się z Hanem z Brazylii. No i masz odpowiedź jak się poznali.
Tokyo Drift to tak jakby filler i postacie grające tam nie są postaciami z całej serii Szybcy i Wściekli
Przeciez Dominic znal juz wczesniej Hana a nie poznali sie w Brazylii , tak jak juz pisalem niepotrzebnie usmiercali hana w tokio drift:>
No nie potrzebnie bo teraz mają problem:P
W 5części Han wspomina, że wybiera się do Madrytu, a później ma zamiar jechać do Tokio... To ma być chyba to powiązanie z TD i fakt, iż dzieje się to przed;))
Tylko glupio troche bo film wyprodukowany iles lat temu mozna uznac za ostatni a tak han by zyl i mogliby to jakos ukrecic no bo niby co moze sie dziac po akcji przedstawionej w TD dziwacznie ;D
Hehe;))
Gdzieś wcześniej napisałam, że moja fantazja, odbiegła już tak daleko, ze gdzieś tak około Szybkich i Wściekłych 15,;) ścigać może się dziecko Briana i Mii, które wyjeżdza do Brazylii i tam zaprzyjaźnia się z synem Vince'a - Dominikiem, po czym razem jadą zlikwidować Yakuzę w Tokio:D Ciąg dalszy nastąpi...:D:D:D:D
Możliwości jest sporo;D
hehe :D no faktycznie kombinacji moze byc wiele ;d podoba mi sie tez angaz np the rocka , czuje że on pokaze sie jeszcze w kolejnych czesciach , bo jakby nie patrzec szybcy i wsciekli sa dobrym kinem akcji i moze ukaza sie nam jakies perelki tego kina :P