To jest dopiero film akcji. Moim zdaniem Fast Five jest najlepszy z całej serii. I tym razem nie chodzi tylko o samochody.......dużo zwrotów akcji, niesamowite sceny walki pomiędzy Diesel'em i Johnson'em. Mówiło się, że Faster będzie wielkim powrotem Johnson'a do filmów akcji ale niestety nie przekonał mnie do siebie w tym filmie. Dopiero w Fast Five pokazał na co go stać.
Piekne samochody , niesamowita muzyka ( zwłaszcza ostatnia piosenka Don Omar ) i ciekawe widoki Rio de Janeiro. Nie mówiąc już o poczuciu humoru i bardzo ciekawej fabule.
Vin Diesel i Paul Walker już od 10 lat tworzą bardzo zgrana parę, a wraz z Justin'em Lin'em stworzyli naprawdę bardzo dobry film akcji warty obejrzenia.
Naprawdę polecam Fast Five w stu procentach. Fani poprzednich filmów będą zachwyceni. Ja osobiscie widziałam już Fast Five trzy razy i zamierzam jeszcze kilka razy się wybrać.
Oooo tak! Zdecydowanie się zgadzam. Te widoki Rio to naprawdę zapierają dech w piersiach i te zwroty akcji.. Czekam, aż będę miała to już na dvd.. Głupotą jak dla mnie jest pobieranie tego filmu, oglądanie w bylejakiej jakości na komputerze.. Akcję i to wszystko można poczuć tylko na dużym ekranie! Poza tym te wszystkie śmieszne momenty i teksty... Rozwalają na łopatki! I wcale nie są wymuszone i wyuczone na pamięć, bo wszyscy aktorzy po prostu tacy są.