7,4 186 tys. ocen
7,4 10 1 186381
6,8 26 krytyków
Szybcy i wściekli 5
powrót do forum filmu Szybcy i wściekli 5

Fachowo...

ocenił(a) film na 8

Hmm moim zdaniem Walker, Diesel, Tyrese powinni na bank zagrać oni tworza atmosfere tego filmu.. lubie tego rodzaju filmu chociaż nie sa to jakieś przebojowe filmy ani dzieła sztuki ale jest to kino dla rozrywki a w Kinomatografi to jedna z najważniejszych cech.. pożyjemy zobaczymy co twórcy tym razem wymyślą..

ocenił(a) film na 10
Kinomaniak91

Napewno będą grać Diesel, Walker i Brawster. Odbiją Doma i będą uciekać przez Europę. Będzie ich gonić jakiś tam super policjant.

użytkownik usunięty
AliceJ

Z tego co wiem to akcja będzie się toczyć w Brazylii...Ale to może być całkiem przyjemne...taki klimat jak w 2F2F....:D np Rio....:D
A co do kolegi wyżej - bardzo brakuje mi w serii Tyresa (Rom'a)...Jakby wrócił mógłby stworzyć z Domem niezły duet :D i do tego Brian ;]
Pozdrawiam maniaków całej serii.......

Bandoleros...

użytkownik usunięty
Kinomaniak91

Marzenia wszystkich się spałniają !!!!!!! TYRESE będzie grał w FAST FIVE!!!
Przykładowy link :D -> http://screenrant.com/tyrese-gibson-fast-five-schrad-66937/

ocenił(a) film na 6
Kinomaniak91

Ja nie przepadam za takimi filmami ale masz całkowitą racje że ta trójka tworzy atmosferę w tym filmie. ( nie wiem jak tobie ale mnie będzie brakować Michelle Rodriguez ) ale jestem także bardzo ciekawy jak zawodnik który grał w Doom, Król Skorpion i innych oraz w ostatnim dziele Tooth Fairy (nie będę dawał polskiego tytułu bo uważam to za kompletne dno (tytuł nie film)) pewnie dostanie fioletowy samochodzik i pastę na zmniejszenie (oczywiście się nabijam) ( ale każdy dobry aktor potrafi zagrać i zabijakę i królewnę:P) chodzi oczywiście o Dwayne Johnson'a I

ocenił(a) film na 8
mrlech

Powinien sobie poradzić.. ale i tak go w uja zrobią.. :D

ocenił(a) film na 9
Kinomaniak91

Kurde wlasnie The Rock Jonson jakos mi nie pasi do tego filmu. Jest duzy chlop z niego ale .. nie ta gęba;/ i tak juz ma swoj film - Faster. taka chyba przymiarka do roli u Diesla ;) a co do obsady i zapowiedzi to.. film bedzie wciskal w fotel bardziej niz poprzednie czesci ;D modle sie do kami samy o to by w nowej odslonie byla najnowsza piosenka Don Omara - Danza Kuduro ;D sam gra w filmie i do tego klimat brazyli. Sie doczekac nie moge ;D