7,4 186 tys. ocen
7,4 10 1 186381
6,8 26 krytyków
Szybcy i wściekli 5
powrót do forum filmu Szybcy i wściekli 5

Co tam k...robi Han?Reszta rewelacja. Moim zdaniem 1,5 cześć najlepsza. Dobry pomysł mimo zmartwychwstania Hana...;) Bomba i oglądam kolejny raz.Pozdro

użytkownik usunięty
frugosz

Ta część dzieje się kiedy Han jeszcze żył, czyli przed Tokio Drift :)

Tak. Zgadzam się z tym co napisałaś,tylko że moim zdaniem jak już się robi kolejne części ,to powinno się stosować jakąś kolejność. Mimo to dalej uważam że te 3 części to rewelacja! Reszta też nie jest przecież zła. Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 6
frugosz

To jak ku_wa tą serie się numeruje, skoro Tokyo drift powstał w 2006r, a ta część w 2011, mimo tego akcja w "Szybcy i wściekli 5" dzieje się przed "Tokyo drift". WTF!?

frugosz

Zgadzam się części 1 i 5 moim zdaniem najlepsze. Potem Tokio Drift reszta to tam... ;) Uwielbiam Hana, Dona i Mię!

ocenił(a) film na 9
frugosz

jak już wcześniej napisano, masz tutal prequele (tak jakby) do tokio driftu, Han jest spoiwem, który łączy tamtą część z resztą serii.

ocenił(a) film na 9
frugosz

Ponadto ta część wyjaśniła Ci skąd Han ma pieniądze na wszystko w Tokio Drifcie i pozwala rozwalać sobie samochód, żeby zobaczyć jak chłopak jeździ.

ocenił(a) film na 8
marpolek

fajnie że wyjaśniliście to z ty Hanem bo właśnie też się zastanawiałem jakim cudem on żyje :)

ocenił(a) film na 10
frugosz

Proszę zważ na to, że Tokyo Drift jest jakby oddzielną częścią, ponieważ tam w głównym wątku opisywany jest Han i Shaun.
Czyli można Tokyo Drift traktować jako oddzielną część, która wprowadza nas do kolejnych... :)
A co do filmu, to jak każda część, REWELACJA!
Czekam na kolejne ;)

użytkownik usunięty
mr_XxX

Nie on nie wprowadza nas do kolejnych... jakim cudem ma wprowadzać do czegoś co wydarzyło się wcześniej. Chronologicznie Tokyo Drift jest ostatni. Czyli można wyciąć Tokyo Drift przenieść na koniec za wszystkie filmy Szybkich i Wściekłych i mamy chronologie ułożoną poprawnie co wyjaśnia wszelkie powroty itd.

ocenił(a) film na 10

Dokładnie o to mi chodziło :) Czytasz mi w myślach, że tak powiem :)

ocenił(a) film na 10
frugosz

Zgadzam się. 10/.10. :)

ocenił(a) film na 9
frugosz

a tam lubiłem Hana więc ciesze się, że tutaj jest chociaz dziwnie oglada się wiedząc, że ulubiona postać umiera w innej części :P