Mimo, iż wielu się nie podobało jednak wg mnie ta część lepiej trzyma klimat szybkich i wściekłych niż 3 i 4 część.. Plus meega muzyka i dobra gra aktorów. No i niedopowiedzenie zakrawające na powstanie następnej części- to akurat było najdziwniejsze, ale zobaczymy jak to wyjaśnią i zaprezentują w 6 części.. Ogólnie jestem miło zaskoczona bo po tylu częściach spodziewałam się czegoś dużo gorszego ;)
Zgadzam się z Tobą w 100%. Oglądałem już 5 razy i chyba jeszcze z 5 razy obejrzę tą część:)
dobra gra aktorów, jak na 5 część to też całkiem całkiem, ale mogli sobie darować elementy fantastyczne jak np. przejazd pod toczącą się cysterną.... ja przy tym wybuchłem śmiechem z pożałowania. Ogólnie całkiem całkiem :)
Chyba pomyliły Ci się części. Przejazd pod cysterną był w "Szybko i wściekle" (4 część) jeśli to miałeś na myśli.
W 6 części Letty powstanie z grobu niczym cyborg. Brian i Dominic przeniosą się w czasie i ochronią "World Trade Center" przed zamachem terrorystycznym. Jak to zrobią ? Podłączą swoje wyczesane fury pod oba wieżowce i przesuną je o kilometr. Terroryści nie trafią w budynki a Mia ich obezwładni potęgą umysłu. Tylko czekać. Będzie jeżdzenie, latanie poprostu kosmos. Wszystkie gimnazja i podstawówki w Polsce nie mogą się doczekać !!
Się nie podnieć za bardzo. Gdzie jest powiedziane, że w tym grobie Letty naprawdę jest ? Nie było pokazane, że umarła. Nie rozumiem też twojego nawiązania to podróży czasowych i o co chodzi z tym opętaniem potęgą umysłu przez Mia'e
Kolego (oceniając po wypowiedzi 10-14 letni) nie wiem czy znasz słowo "sarkazm". Chociaż chciałbym zaznaczyc ze tej czesci tez malo brakowalo do takiego scenariuszu. Seria F&F zaczyna sie zamieniac w serie science-fiction. Ja rozumiem ze to film akcji ale bez przesady. Ciagniecie sejfu ktory wazy 10 ton ??? Rozwalanie tym sejfem budynkow ? ? Ja naprawde lubie filmy akcji a dwie pierwsze czesci szybkich i wscieklych lubie naprawde bardzo, ale cos takiego to jest duza przesada. Powiem szczerze ze nie potrafie wylaczc mozgu i ogladac takich glupot. Sejf to byla juz wisienka na torcie ale glupich akcji jest duzo wiecej
Bez obaw, znam słowo sarkazm. Sam powiedziałeś, że sejf waży 10 ton, czyli dużo. Taka masa w ruchu jest w stanie rozwalić różne rzeczy.
faktycznie typek wyżej ma racje 10-14 max :D
Takiej masy te 2 samochodziki by nawet nie przesunęły 10 cm, a co tam dopiero wydzieranie ze ściany i przeciążenia chwilowe na jedno auto, albo rozwalanie ścian i inne duperele, śmiech na sali tak samo jak w którejś z ostatnich części jak wyczekiwał momentu jak ruszy i przejedzie pod toczącą się ciężarówką z paliwem.Wiekszosc filmów Sci-Fi nawet sie nie umywa do tej serii :)