Jak na razie oglądamy części w których Han żyje..czyli dzieję się to wszystko przed TD. A jak wiemy Tokyo Drift zakończyło się na momencie wyścigu Toretto VS Shaun. Zapewne Fast Five będzie mieć swoją historie. Ale chciałbym w końcu zobaczyć wyścig Shauna i Toretto :) Mam nadzieję że w 6częście zrobią jakiś mały wtyłwzrot.
Może twórcy przygotują niespodziankę i poprowadzą fabułę do momentu spotkania się Toretta z młokosem w Japonii. Choc bardziej prawdopodobne wydaje się to, że taki kierunek obierze czesc 6. Moze bedzie to czesc ostatnia. Bardzo lubię tę serię, ale wypadałoby ją wreszcie zakonczyc bo jak tak dalej pójdzie to będziemy obserwowac poczynania Briana i Doma w wieku przedemerytalnym xD
Uważam, że nie będzie już kontynuacji po Tokio Drift. Scena początku wyścigu Dom vs Shaun jest tak naprawde wymowna...
Obydwaj ciągle zmieniali miejsce zamieszkania, obydwaj przez swoje błędy, swoje postępowanie. Wydaje mi się, że ta scena pokazuje koniec ich ucieczek...znaleźli swoje miejsce na świecie zostawiając błędy i przeszłość za sobą.
a ja tam bym już nie chciał 6 części. 5 wystarczy , co za dużo to nie zdrowo : )
ale tutaj kolejnosc filmow w ogole jest dziwna xD
pierwszy to oczywiste , za szybcy za wsciekli nie pasja do niczego ale to moj ulubiony : ) potem mamy los bandeloros pozniej szybko i wsciekle potem tokio drift , ale pytanie gdzie dadzą fast five ? po td nie ;p prawdopodobnie po szybko i wściekle : ) los bandeloros polecam bo inaczej trudno zrozumiec pierwsza scene szybko i wsciekle :D