Podejrzewam że akcja Tokio Drift działa się później.Stąd wyjaśnienie skąd Han miał tyle siopy :) Takie moje zdanie.
PEWNIE ze tokyo drift dzieje sie pózniej i jest całkiem inna historia moze powstanie kontynuacja tokyo bo swoja droga bardzo fajna czesc.
w samej końcówce filmu, jak jedzie tym lexusem, zostało powiedziane, że do Tokio wybierze się później ;)
swoją drogą ostatni utwór jest tak denny ... [te furious'n'dangerous czy coś w tym stylu]
to, że tak na końcu powiedział akurat o niczym nie świadczy. Pomysł na zebranie wszystkich bohaterów dobry, ale nie lubię jak akcja kolejnej części danej serii dzieje się wcześniej niż poprzednie, jakoś tak..
bo w 4 byl jeszcze Han?
4 i 5 dzieje sie przed Tokyo driftem nie wiem jak bd z 6 bo gdzies czytalem ze ma byc powrot do Tokyo
Jednak nie TokyoDrift2, bo ma sie dziac akcja w Niemczech :)
Czyli TD 2 juz nie bd bo fast six to ostatnia częsc
a nawet gdyby było TD2 to prawdopodobnie przed 1, pewnie pokazali by jak han się urządzał i takie tam, nic specjalnego
Na koniec F5, po filmie a przed napisami jest motyw z którego wychodzi żę Letty żyje i to było takie wprowadzenie do 6 częsci więc raczej wątpie że kolejna częsc będzie miała coś wspólngo z TD!!!
w 4 było wprowadzenie do 5 :)
TD to całkiem inna historia.... 1 ------> tu jest prudle coś tam filmiko tym jak braian ucieka przed FBI po tym jak oddał auto Torretowie -----> 2 ----->tu jest jeszcze los banderlso czy coś co dom robił miedzy 1 a 4 ----->4 ---->5 każda część jest kontynuacją poprzedniej i 6 będzie kontynuacją 5... myslałem że żyje w jakimś rozwiniętym kraju ale jak czytam te wszystkie post odnośnie TD to mnie na sra**e zbiera.
i w zupełnosci masz racje ale w w TD Toretto nie jest bohaterem pierwszoplanowym a jest nim Shaun, jest to po prostu inny wątek i o to tutaj chodzi
A jak wyobrażaliście sobie to wszystko. jakby ciągnęli jedną historię ciągle do przodu to było by to zbyt nudne. Końcówka była interesująca. [SPOILER] Skoro dziewczyna Toretto która zginęła żyje, to mamy zapowiedź kolejnej części tej legendarnej serii. Tym razem wolał bym sobie pograć, zamiast gapić się w ekran.
tylko mam nadzieje że wymyślą dobry powód dlaczego Letty przeżyła bo jak napiszą o jakiejś amnezjii czy innych bzdurach to normalnie ręce opadają , 5 część była naprawde dobra oczywiście nie bez wad ale który film nie ma wad tym bardziej że nie często tak jest że kontynuacje i te już z numerem 4 czy 5 wychodzą tak dobrze .
4 i 5 dzieje się przed Tokio, 6 będzie dziać się po 5 w Europie i zakończy się prawdopodobnie wyjazdem Hansa do Tokio, 7? plany wydania są ale szczegółów nie podano. A skąd dziewczyna Torreta żyje? a kiedy ona zginęła? obejrzyjcie sobie 4 to się dowiecie co powiedział ten co niby ją zabił "Paliła się kiedy widziałem ją po raz ostatni" z palącego się samochodu można uciec, wyjechała do Europy gdzie się spotkają! To gdzie pokazują że niby ją zabija to jest domysł Torreto. Wszystko można wytłumaczyć.
Wydaje mi sie że scenarzysci pospieszyli sie z jego śmiercią i nie wiedzieli że powstaną kolejne a chcieli zeby znów zagrał Hana a tokio drift jest po prostu takim jakby oddzielnym filmem.
ale gdy przyjrzycie się uważnie to gdy pali się samochód Hana w TD to nie ma go w środku:)
przejrzałam to dokładniei tylko widać jak Han ledwo sie rusza po wypadku z samochodem potem widać z boku jak autko się podpala i wybucha a następnie niewidać żeby paliło się ciało Hana. Moim zdaniem wysiadł i się ulotnił z resztą wiele jest filmów w których aktorzy przeżywają gorsze wypadki:D - takie moje zdanie:)
To, że akcja w TD dzieje się po wydarzeniach z 4 części widać już na samym początku filmu. A to kiedy dokładnie ginie Han i kiedy rozgrywa sie akcja tokio drift okaże się pownie po którejś tam kolejnej części (Jeśli ma byc tylko 6 to już niedługo), albo po prostu zostawią to tak jak jest. Kontynuacja TD była by ciekawym pomysłem :D
tak trudno się domyślić, że po prostu szybcy i wściekli nie są kręceni chronologicznie ? jak sie jest ich fanem, i obejrzało się wszystkie części kilkakrotnie to w niczym nie przeszkadzała by chronologia : ) a 6 pewnie będzie równie zajebista jak wszystkie ;D