Czy na koniec filmu kiedy pojawia się Eva Mendes okazuje się ,że Letty żyje czy może źle zrozumiałam.?
Napisz do mnie PM wszystko wyjaśnie, a temat do usunięcia bo psuję seans innym ;)
Zaraz usunę ;) Możesz mi to szybko wyjaśnić? bo nie mogę pisać wiadomości (nie wiem dlaczego) ;/
Owszem, na końcu pojawia się Eva Mendes. A w kartotece zostaje pokazane zdjęcie Letty, co oznacza, że ona żyje. (W końcu nikt nie wierzy w duchy ;)
Trik 'Czekaj na kolejną część'.. Ja na pewno będę czekał.. W końcu wszystko sprowadza się do Tokio Drift, gdzie Dom mówi słowa typu - "mam wiele czasu", gdy Sean zadaje mu pytanie, czy wie, że to nie będzie krótki wyścig ;)
Wychodzi na to, że w przyszłych częściach straci coś bardzo cennego :<
Mi właśnie też się wydaje, że żyje. Nie miałam tłumaczenia, więc nie jestem pewna, ale nie chodzi o to, że znaleziono odciski palców, które należały do Letty? I Eva Mendes powiedziała "Wierzysz w duchy?". Czyli wychodzi na to, że Letty żyje... I kolejną część napewno będę oglądać. Nie oglądałam 2 i 4 części, bo nie ma tam Doma (:
nie to nie odciski, tylko Eve mu mowi ze byl napad na konwoj w berlinie o 3 w nocy on sie pyta czy to torreto ona mowi on ze go to nie interesuje ona ze zainteresuje patrz dalej i czy wierzysz w duchy :) :D