7,4 186 tys. ocen
7,4 10 1 186381
6,8 26 krytyków
Szybcy i wściekli 5
powrót do forum filmu Szybcy i wściekli 5

Letty

użytkownik usunięty

Widzieliście po napisach końcowych że Letty prawdopodobnie żyje ? i zapewne zmartwychwstanie w następnej części, o ile będzie nakręcona ? WTF ? To już by była Moda na Sukces.

ocenił(a) film na 8

jestem pewien że będzie kolejna część bo to zakończenie nie było bez powodu . A co do Letty - nie wiem co mam o tym mysleć ...

użytkownik usunięty
bartuha01

Piątka jest bardzo dobra i chyba najlepsza. Wszystko w tej części się wyjaśniło i losy wszystkich bohaterów. Ja też nie wiem co mam o tym myśleć. Jak zawsze oglądam jakiś film pierwszy raz, to przewijam napisy do prawie samego końca żeby zobaczyć czy po napisach końcowych reżyser aby czasem nie dorzucił jeszcze jakiejś scenki (co akurat jest dziwne i chyba nie potrzebnym zabiegiem). Tak jest jeszcze w przypadku np. w "Max Payne" i "Constantine".

użytkownik usunięty

A co do Letty, no właśnie ... Zgineła w 4 w tym pościgu i ten czarny (nie pamietam jak się nazywal) wpakowal jej kulke w leb) ale to nie bylo pokazane do konca wlasnie i tu zostaje ta zagadka i niedosyt z pytaniami: a moze zdazyla uciec z samochodu zanim pociagnol za spust ? ;D ;D itp. Jak Disel i Mendez patrza w gazetce na zdjecie Letty, normalnie jak wspomnialem wczesniej robi sie s-f albo Moda na Sukces. W Residencie najnowzszym, ktorego premiera sie zbliza powoli bedzie to samo, mianowcie chodzi o Rodrigez, ktora jak pamietamy zginela w RE 1, i ma tez zmartwychwstac w RE 5 Retrybucja.

ocenił(a) film na 3

Niestety po pierwszych dwoch czesciach zostalo tylko wspomnienie. Obecnie seria F&F to czyste Science - fiction ............. Szkoda

użytkownik usunięty
mr_mat

Dokładnie mr_mat. Jeszcze Tokio Drift możemy doliczyć, bo to nie kontynuacja, tam jest inny główny bohater, no ale chyba się zgodzę, bo od 4 już się robi czyste s-f pomieszane z fantastyką i paranormalne zjawiska.

użytkownik usunięty

6 część już na pewno nie będzie jak 5....

Wcale nie zmartwychwstała bo w poprzedniej części wcale nie ukazano że ona NA PEWNO umarła, to było tylko przypuszczenia Toreta(pewnie był przekonany że to się stało) ale dla mnie to było to takie dziwne :-) Coś mi nie pasowało z tą śmiercią Letty.

ocenił(a) film na 3
kris_020

Jak mieli pokazać te twoje NA PEWNO ? Mieli pokazac jak strzela i rozwala kula łeb a laska charczy i leży w kałuży krwi ? Vince w 5 tez nie umarl ? NA PEWNO nie bylo pokazane ze umarl wiec moze powroci w czesci 7 lub 8, ewentualnie 11. A wracajac do przypuszczen torreta to super akcja. Chlop po 2 tygodniach dotykajac asfaltu i wachajac go potrafi stwierdzic jaki samochod i z jakim ogumieniem przejechal daną drogą hehe. MISTRZOSTWO