Byłam w kinie wczoraj (nie mieszkam w Polsce, premiera w naszym kraju jest w maju). Film fajnie się oglądało, chociaż czasem pojawiał się uśmiech na mojej twarzy, ponieważ było sporo niedomówień i błędów. Zwróciłam uwagę na skan ręki (skan- prawa, odbicie dłoni na majtkach- lewa). Dziecko w autobusie- grafika rodem z simsów jak i również samochody, wypadki. Myślę, że w latach 90 więcej się naprodukowano przy wypadkach i wyczynach kaskaderskich, ponieważ nie było możliwości zrobienia ich w miarę realistycznie za pomocą komputera...
Vin Diesel- trochę przytył, postarzał się i ledwo otwierał usta jak coś mówił... Szkoda...
Pierwszy raz obejrzałam Fast and Furious. Która Waszym zdaniem część jest najlepsza?
według mnie jedynka jest najlepsza ale 3 też niczego sobie nie mówię tu o tokio drive bo inna zupełnie bajka
ja oglądałem wszystkie części i moim zdaniem 1 najlepsza potem 4(szybko i wściekle). Fast five jeszcze nie widziałem i czekam aż będzie premiera w polsce
powiem wam że niestety muszę się zgodzić z josu2359 a miałem spore nadzieje na temat tego filmu ale po obejrzeniu jakoś niestety nie byłem aż tak pod super wrażeniem już o wiele lepsze są poprzednie części o wiele za mało dialogów w piątce no i te efekty specjalne niby super i fajne no ale jak dla mnie za krótki film i za mało scen jak oni to wszystko przygotowywali do ostatniego zadania. Moim zdaniem nie za bardzo wczułem się w klimat filmu coś mi brakowało po prostu.
Szkoda a miało być tak pięknie.