Okej, wszystko ładnie pięknie, i NA BANK NA TO POJADĘ DO KINA...ale..gdzie te 182 obejrzały ten film?
Taaak ja wiem :p Piractwo się szerzy ;p na TPB już od tygodnia jest ;/
Ehh...a potem ludzie się dziwią że nie chcą zrobić sequelu/prequelu, jak wszyscy tylko piracą ;P
ja obejrzałam podczas premiery w Niemczech w środę. polecam! niedomówienia, naciągnięcie tego co realistyczne.. ale polecam. lałam ze śmiechu także. PS NIE WYCHODŹCIE OD RAZU NA NAPISACH, BO OMINIE WAS NAJWIĘKSZY SZOK - GŁÓWNIE TYCH CO OGLĄDALI 4 CZĘŚĆ I INNE :)
A możesz dokładnie powiedzieć w którym momencie na napisach? w trakcie? czy na końcu? :D
Jadę na to za półtora tygodnia :D I dobrze by wiedzieć do którego momentu czekać :D Tym bardziej, że jadę tam z dziewczyną :D
napisy są krótkie, ale warto poczekać! naprawdę :) ja byłam totalnie w szoku i aż mi ręce opadły. lol.
Troszke na zachod i premiera wczesniejsza;) ale i tak w polskim kinie chetnie ogladne:)
Premiera filmu była w USA więc jak ktoś sobie ściągnął czy obejrzał to przecież nic się nie stało. Niestety fani serii :) nie są tak cierpliwi żeby czekać do polskiej premiery. Pamiętajmy że duże kina puszczą film 6 maja, ale jak kotś mieszka w małym mieście, np. ja można czekać aż do śmierci na obejrzenie lub puszczenie tego filmu. Jeżeli chcesz to poczekaj sobie aż wyjdzie na DVD :)