wiem że takie tematy już pewnie były ale jestem właśnie po obejrzeniu tego filmu i nasunęło
mi się kilka przemyśleń:
Hobbs jako jeden z najlepszych agentów fbi został pobity przez jakiegoś tam bandziorka
Ogólnie toretto ma wyjątkowy wpływ na policjantów. Dla mnie 1 przeciągnięty na stronę toretto
to już dużo a tu jeszcze dochodzą hobbs i ta policjantka która zostaje dziewczyną dominica.
I jeszcze na koniec dodam, iż wiem że jest to tylko film, który fajnie się ogląda ale jednak cała
akcja z sejfem została MOCNO przesadzona. Normalnie ściągnięto by helikoptery, snajperów
a policjanci nie jechaliby prosto na sejf który ich miażdżył, co również jest nierealne. To tylko
film ale mogliby zachować resztki realizmu, ale ogólnie ogląda się fajnie, choć jednak dużo
gorszy od poprzednich części :) dziękuję
Skoro uważasz, że scena ze sejfami była mocno przesadzona to wzbraniaj się rękami i nogami przed oglądaniem 6 części bo jest tak przesadzona, że mogliby z 5 sezonów pogromców mitów nakręcić odnośnie samych Szybkich i Wściekłych 6 ;)
Scena z sejfem to była największa bzdura;)
Nie tyle podmienianie co cała akcja z wożeniem i taranowaniem tym sejfem. Wbrew wszelkim prawom fizyki. Oglądało się w sumie nie najgorzej ale ten akcent trochę moją osobistą notę obniżył. Realizmu w tym nie było za grosz niestety.
Właśnie dlatego ostrzegam przed oglądaniem 6 części bo skoro mi udało się przełknąć jakoś scenę z sejfem tak na 6 już w ogóle nie dało się oglądać niektórych motywów.
Co wy to k.urwa pie.rdolicie.. oglądaliście w ogóle Behind The Scenes ?? Scenę z sejfem.. w 6 części scenę z czołgiem ? Aż tak nie było przesadzone ludzie kur..wa ! Zgodzę się co do samolotu i pasa startowego w 6.. ale sejf i czołg to nie wszystko było komputerowe.. Bitch Please..