7,4 186 tys. ocen
7,4 10 1 186383
6,8 26 krytyków
Szybcy i wściekli 5
powrót do forum filmu Szybcy i wściekli 5

Gadałem dzisiaj z gościem który był w kinie na tym filmie i na koniec wiadomo napisy końcowe się zaczynają,świecą światło wiara wychodzi....a tu ZONK po napisach jest dość istotny moment,ale polskiemu dystrybutorowi oczywiście umknął,a to właśnie ta krótka scena wwaliła mnie w fotel.

ocenił(a) film na 7
lolo776

ta scena wywalila cie w fotel ? jak ty przeciez w kinie nie byles tylko gadales z jakims gosciem ktory byl ....

Holek94

Holek94...człowieku a nie pomyślałeś że widziałem to jako kinówka na telewizorze w domu,zmontowana tak że napisy były wycięte a scena była zaraz po końcówce filmu...ja pier....

ocenił(a) film na 7
lolo776

No właśnie. Zastanawiam się o co mogło chodzić. Czy szykuje się 6 część F&F? Byłam pewna, że ukochana Dominica nie żyje. A tu proszę, "duch" na końcu ;) poza tym Dom ma teraz inną kobietę. Chcą trochę namieszać w kolejnej części czy to miał być ciekawy koniec FF5? Czas pokaże ;) swoją drogą film bardzo mi się podobał, poza ambitnym kinem lubię sobie czasem wyskoczyć na czystą rozrywkę, bardzo fajny film. No i Vin Diesel oczywiście ;)

ocenił(a) film na 7
natoosh

Niezły cliffhanger na koniec. Wszystko ładnie, pięknie a tu w ostatnich sekundach rzucają motyw na kolejny film. Letty żyje. I najprawdopodobniej pojawi się w 6 części. Pewnie będzie mieć kłopoty a starzy znajomi ruszą na ratunek. Dużo zamieszania w życiu prywatnym Dominika. Od kilku miesięcy (sądząc po stopniu zaawansowania ciąży Mii) spotyka się z tą policjantką a tu jak Filip z konopi wyskoczy dawna ukochana.

ocenił(a) film na 7
Eyre

w takim razie co nas interesuje "gosc z ktorym gadales i byl w kinie" jesli w ty samy zdaniu przechodzisz do gadania czegos innego omg...