Czy tylko mi sie wydaje czy jego tez wezmą do ekipy by schwytać toretto? Jak gangster i morderca Chana ma tym razem partnerować ekipie ktorą chciał wykończyć w siódmej części??? Mam nadzieję że z tego filmu nie będzie kolejnej zje******nej papki jak to zrobili z ostatnią cząścią Terminatora gdzie wyłączyłem po 15 minutach. W szybkich i wściekłych czemu nie zrobili czesci np. Zginął Brian i się mszczą?
No właśnie to jest jakieś chore,Toretto tyle gadał o rodzinie a potem okazuje się że w jej szeregach gości morderca członka owej rodziny,no kurna żart jakiś.Może jeszcze na końcu Shaw i Dom pogodzą się jak to było z Hobbsem?.
100% odpowiedzi dowiesz się po premierze filmu.
Moją TEORIĄ jest to że zaoferowali Statham'owi wolność, pod warunkiem pomocy głównej ekipie serii F&F, oraz warunek że nie może ich w żaden sposób skrzywdzić, inaczej kara śmierci lub dożywocie.
Taka jest moja jedyna logiczna według mnie teoretyczna odpowiedź na Twoje pytanie :)
PS:Ja jestem fanem całej serii F&F i mam inne zdanie, otóż dla mnie każda część jest niesamowita, głównie skuli zaskoczeń (trudno przewidzieć co się wydarzy), ciekawe czy w 9,10 części będą się ścigać statkami kosmicznymi,albo łazikami na księżycu, owszem że to już będzie przegięcie, jednak będzie to zabawne :D