PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=741981}

Szybcy i wściekli 8

The Fate of the Furious
2017
6,9 101 tys. ocen
6,9 10 1 101302
6,1 37 krytyków
Szybcy i wściekli 8
powrót do forum filmu Szybcy i wściekli 8

Jedni mówią,że seria szybcy i wściekli skończyła się na siódmej części(Głównie dlatego,że w następnej części nie było pierwszoplanowego aktora Paula Walkera[*]),drudzy z kolei zaś,że seria nadal trwa i będzie trwała.Osobiście uważam,że ta seria nadal trwa...Przechodząc do ósmej części serii ,,Szybcy i Wściekli". Fabuła nie jest jakaś wybitnie świetna ale nie jest też fatalna,może dla niektórych bo nie potrafią docenić w jaki sposób reżyser postanowił nie mieszać w ten film Briana O'Connera po przez nie chęć pozostałych bohaterów walczących z samym Dom'em narażania Briana rodziny(Mii oraz dzieci).
Jednak jak wspomniałem nie był to też za dobry pomysł,samo sprowadzenie Dom'a na ścieżkę pracowania dla HACKERÓW?Tylko dlatego,że walczył o swojego syna z chwilowego romansu z Eleną?Nie no brawo,gdy zobaczyłem ten film w kinie byłem zafascynowany na całym seansie jak to każdy fanatyk jakiejś serii ma,dopiero gdy obejrzałem to na spokojnie w domu zacząłem dostrzegać durnotę w tym cały reżyserskim pomyśle z Dom'em