5,2 29 tys. ocen
5,2 10 1 28846
4,8 25 krytyków
Szybcy i wściekli 9
powrót do forum filmu Szybcy i wściekli 9

Jak uważacie jak fabuł się potoczy w F9 w nawiązaniu do ósemki :D?
Ja uważam że będzie miała coś związanego z ratunkiem Cipher, która o zgrozo dołączy do drużyny.

Cysiek1991

Dołączenie Cipher do ekipy nie miałoby najmniejszego sensu. To przez nią zginęła Elena, matka dziecka Toretto. Kolejne dwie części będą ściśle powiązane z 8, tak czytałem w wywiadzie z Vinem. Cos z Cipher będzie, ale na pewno nie dołączy ona do rodziny.

ocenił(a) film na 1
adam_0501

Dlaczego Cipher miałaby nie dołączyć do rodzinki. Deckard Show zabił Hana i teraz jest częścią paczki. Sytuacja identyczna. Nigdy nie wiadomo co odwali scenarzyście odpowiedzialnemu za kolejne części.

malysz369

Zauważ, że Shaw zaczął się mścić za krzywdę wyrządzoną jego bratu. Cipher posunęła się do czegoś gorszego - porwała syna Doma, poza tym zależy jej nad przejęciem władzy nad światem. Nie sądzę, że nagle okaże się, że ekipa Toretto ma wiele wspólnego z nią. Jeśli dalsza fabuła będzie taka jak piszesz (szczerze w to wątpię), to scenarzyści naprawdę odpłyną. I tak obawiałem się, że bez Paula ósemka będzie naprawdę slaba. Myliłem się. Poza tym to są tylko nasze gdybania, wszystko się okaże za dwa lata.

ocenił(a) film na 1
adam_0501

Tak na dobrą sprawę Show powinien mścić się na wszystkich z Cipher i Domem na czele. Poza tym się zgadzam z twoją wypowiedzią.

malysz369

Ekipa nie byłą zadowolona tym, że mają pracować z Shawem jak zauważyłeś ;)
A potem się potoczyło.. Podobno wspólny wróg łączy ludzi, do tego Shaw uratował małego Briana.

ocenił(a) film na 5
malysz369

Nie jest zbyt mądre by Cipher dołączyła do zespołu zabijając wcześniej Elene i grożąc śmiercią małemu Brianowi. Poza tym musieliby walczyć z nowym mega silnym czarnym charakterem by ekipa się z nią zbratała. 9 część będzie o ściganiu Cipher. 10 być może :)

ocenił(a) film na 1
Mauna_Kea

Nie jest to najmądrzejsze, ale po tym co dział się w części 8 można się spodziewać wszystkiego ;)

malysz369

Shaw ocalił dziecko Doma,więc można powiedzieć że odkupił swoje winy.

ocenił(a) film na 1
Psycho_Daddy

Mnie to nie przekonuje. Nawet zakładając, że Shaw odkupił swoje winy to druga strona wciąż jest dłużna. Dom z paczką prawie zabił Owena, brata Deckarda.

ocenił(a) film na 1
Cysiek1991

Rodzinka w składzie z 8 będzie ścigać Cipher, która znów będzie nie do powstrzymania. Pod koniec filmu ją złapią i okaże się, że tak naprawdę była dobra na pan Nikt był tym złym. W części 10 rodzina + Cipher będą ścigać nowego arcywroga.

ocenił(a) film na 5
malysz369

Będą ścigali Zordona albo kitowców z Power Rangers

Mauna_Kea

Nie śmieszne.

Mauna_Kea

wkroczy Yuri Boyka i wszystkich wybije:)

DANNTOS

Śmiej się,ale Adkins idealnie nadawałby się na przeciwnika Toretto i spólki,chciałbym zobaczyć go w części 9-tej jak daje wycisk Domowi,Deckardowi i Hobbsowi...

Cysiek1991

Po śmierci Walkera,zapowiedziano że części 8,9,10 to będzie trylogia kończąca serię więc sądzę że Cipher będzie ich ostatecznym wrogiem z którym będa rozprawiać się przez kolejne 2 części.

Cysiek1991

A to moja teza...
Fakty.. w 9 części ma zagrać postać Sean Boswell w czasie ucieczki z Rosji Cipher wyskakuje na spadochronie, samoloty z tamtego rejonu które lecą do USA nie lecą przez Europę.
Wszystko co wiąże te elementy to Japonia.
Moja teza.. Dominic Toretto uda się do Japonii i spotyka się z Sean Boswell a zarazem razem ścigają Cipher, którą namierzył wywiad.

Cysiek1991

ja myślę ze Diesel umrze na początku filmu ale siła jakiegoś skomplikowanego programu komputerowego przywróci go do żywych i będzie nieśmiertelny i będzie chciał zawładnąć światem ale będzie próbował go powstrzymać Rock :DDD Wciąż lepszą fabule wymyśliłem niż trzy poprzednie filmy ha

Cysiek1991

9 część .. niemożna nic o niej powiedzieć , widziałam zwiastun i nie był za fajny. W tej części powinni się pojawić bohaterzy z ósmej cz. czyli Tej i Letty ( bo przecież to żona Dom'a , i są razem )... To byli najlepsi bohaterze , najlepsza grupa a teraz dziwnie się rozpadli. Szkoda że Letty już się nie pojawi ten film bez niej i całej grupy nie ma sensu ... :(

nataliamichalik

PierdoIisz...

Cysiek1991

W 9 części samochody będą jeździć kierowcami.