5,2 29 tys. ocen
5,2 10 1 28842
4,8 25 krytyków
Szybcy i wściekli 9
powrót do forum filmu Szybcy i wściekli 9

Hobs & Shaw

ocenił(a) film na 6

Pytanie jest krótkie- skoro już zrobili o nich spin-offa po których ludzie polubili te postaci jeszcze bardziej to czemu nie ma ani jednego z nich w obsadzie ? Ktoś wie ?

ocenił(a) film na 6
mordarg

fabularnie jak najbardziej rozumiem że np Staham się nie pojawi - fajna postać ale ileż można. Ale Rock ? Przeca on został praktycznie członkiem rodziny Torreto z tego co pamiętam. Co oni teraz zamierzają Hobbsa i Shawa ciągnąć osobno w ich własnych filmach ?

ocenił(a) film na 6
mordarg

Właśnie dlatego, że był ten spin off to nie będzie Hobbsa i Shawa w F9

ocenił(a) film na 6
FilmLord

No ale nikt mi nie powie że przez "grafiki" Hobbs nawet camea nie mógł zaliczyć. Gdybym miał stawiać hajs ( może nie jakiś ogromny ale jednak postawiłbym ) , postawiłbym że takie cameo jednak będzie miało miejsce przynajmniej w przypadku The Rocka...

ocenił(a) film na 6
mordarg

Hej, może będą w scenach po napisach

FilmLord

A przeczytali panowie ciekawostki??? "1 listopada 2017 roku Tyrese Gibson ogłosił, że nie pojawi się w filmie ze względu na konflikt z Dwaynem Johnsonem. Jednak kiedy Johnson ogłosił, że nie pojawi się w filmie, Gibson zgodził się wystąpić ponownie."

ocenił(a) film na 1
mordarg

No lipa :( straszna lipa że nie będzie ani tego ani tego :(

ocenił(a) film na 5
mordarg

na planie się pokłócili o kręcenie spin offa właśnie, dlatego Vin nie chciał ich w obsadzie

ocenił(a) film na 5
mordarg

Między aktorami jest dość mocarny konflikt, który zaognił się dodatkowo, gdy zapadła decyzja o powstaniu "Hobbs & Shaw" - Vin Diesel się ponoć oburzał, że spin-off spowolni prace nad 9. częścią F&F, a tym samym przesunie w czasie jej premierę (tak też się stało). Zarówno Vin, jak i The Rock zaprzeczali swojego czasu jakoby istniał między nimi jakiś konflikt, ale wyszło szydło z worka, jak aktor grający Romana przejechał się po "Hobbs&Shaw" na Instagramie (prezentując poziom niższy, niż patologiczny gimnazjalista spod bloku, że tak pozwolę sobie ocenić). Tyrese Gibson rzucał się coś nawet, że nie będzie grał w F&F, jeśli w obsadzie będzie Dwayne Johnson. Tak więc Johnson i Statham dostali swoją serię spin-offów i (przynajmniej na ten moment) nie będą się pojawiać w głównej serii. ;)

ocenił(a) film na 6
nnowecka94

No ja pamiętam to jako " Vin vs Tyresse" ale że to ostatecznie o Rocka chodziło to nie wiedziałem.

ocenił(a) film na 8
mordarg

Jakoś przy premierze Hobbs i Shaw czytałem wypowiedzieć Rocka , że w 10 części powinien powrócić , bo Jego postać ma jeszcze niedokończone sprawy z Domem. Tak samo Statham. Więc pewnie w kolejnej części już będą wszyscy. Zwłaszcza , że to podobno ma być ostatnia część

ocenił(a) film na 6
feliks35

Na pewno nie ostatnia. Kontrakty mają do 12 częsci ziomeczki z "rodziny"