Seria 9... Nadal podziwiałem sceny sci-fi jak dobrze wyglądały sceny akcji... Super ale..... Pierwszy raz w serii filmów Szybcy & wściekli się czasami śmiałem nawet w Fast 8 mi się to nie zdarzyło...
W scenach z samochodem w kosmosie nawet mocniej niż na niektórych kabaretach...... To była naprawdę przesada Panie Vin Diesel...... Napewno pan ponownie dobrze zarobił ale są jeszcze dwa wyjścia !! Jedno z nich naprawdę jest przyzwoite !
1- Kończymy 10 serią wracając do korzeni czyli wszystko dzieje się na ulicy na asfalcie z normalnymi samochodami co najwyżej z nitro....
Możesz Dom założyć firmę lub zespół wyścigowy i jak Ojciec ściągać się na torze lub załatwiając czarne porachunki na ulicy..... W nielegalnych wyścigach !
Można by u nawet przywrócić na koniec w 10 części Briana ! Tak oczywiście grałby go jego brat który naprawdę jest bardzo podobny Cody Walker ! I ludzi naprawdę by ta to śli do kina , po pierwsze że to byłaby ostatnia część a po drugie Brian znowu by był w fabule na koncie ! Masz pan panie Dom rekord w sprzedaży biletów, najlepsze wyniki od części numer 1 !!!! Albo wyjście numer 2.....
2 . Ciągniemy to w nieskończoność dalej zarabiając dobrą kasę, ale budząc się z tego szału scenariuszowego idąc jeszcze dalej !!! Dom dowiedziawszy się od Pana ,,Nikt" że w Australii w laboratorium zamrożony 10 tyśięcy lat temu przez jaskiniowca ,zostały ostatnie plemniki Tyrozaurusa REXA pozostały dni aż w chronionym przez Wojsko laboratorium dowodzonym przez szalonego naukowca ten plemnik sztucznie się już zakończony rozwijać i Potężny Dinozaur zostanie wypuszczony do Australijskiej dżungli !!
Dom nie mogąc do tego dopuścić wraz z rodziną czyli przyjaciółmi będzie starał się bombą atomową spuszoną przez Romana i Hana z Jowisza zniszczyć laboratorium !! .........
Istnieje ryzyko że nawet ci najwierniejsi fani serii SZYBCY I WSĆIEKLI się zaśmieją w kinie w pana obecności na premierze albo i nawet odpuszczą sobie po Trailerze????????!!!!!!!???
Co pan wybiera... opcję 1 czy 2