Skoro za wulgi co drugie słowo, cycki, ru*hanie i samochody film dostaje 7,4/10; to ja nie mam pytań.
o ile sie orientuje dobrze a tak na pewno jest to ten film właśnie jest o samochodach a jak coś ci sie nie podoba to nie musisz go oglądać nikt cię przecież do tego nie zmusiła prawda...
http://www.filmweb.pl/article/Rozmawiamy+ze+scenografem+%22Zostawi%C4%87+Las+Veg as%22%2C+%22Treme%22+oraz+%22Szybkich+i+w%C5%9Bciek%C5%82ych%22-103648
Wreszcie trafne podsumowanie "Szybkich i wściekłych" - głupiego, ambitnego inaczej film, który przyprawia o ból głowy. Średnia 7.0+ dla każdego filmu z tej serii to absurd i przegięcie!
cóż za wyszukana elokwencja, "był kiedyś na tvn7" wow! a oglądałeś czy tylko widziałeś? pytam, gdyż poziomem swym nie wyszedłeś jeszcze z piaskownicy.
twardziel w necie, pierdoła w świecie. myślę, że dyskusja ta nie ma sensu, nie ten poziom gnojku.
Panie filmowiec1303 nie przypominam sobie aby w tym filmie pojawiały się wulgaryzmy, cycków też nie było a tym bardziej ruchania z tego co Pan wymienił to były tylko auta. Na pewno oglądaliśmy ten sam film??? Skoro z powodu aut ten film nie przypadł do Pańskiego jakże wyszukanego gustu to szkoda.
Zadziwiające, że nie podobają Ci się "Szybcy i wściekli" - najlepszy film o szybkich brykach. Zastanawiam się co z Tobą jest nie tak. Za poważny jesteś na takie "głupie filmy dla dzieci"?. To mam idealny film dla Ciebie: "Wożąc panią Daisy". Niebrzydki film, również z pana szofera warto brać przykład. Ale trochę mi Cię szkoda, że "The Fast and the Furious" nie cieszą twoich oczów i serca. Ja cieszyłem się już 6 razy i na tym jeszcze nie koniec :)
Lepiej idź już dziecko spać a nie gadaj bzdetów bo od tego typu komentarzy to się śmiać ludziom chce ;)
W sumie to są tam kobiety, auta itp. ale to tło. Jak to powiedział Vin Diesel ,,Liczy się historia' na pewno ogladałeś? Bo ja tu widzę nie tylko to. Obejrzyj sobie jeszcze raz i pomyśl o tym co obejrzałeś, zastanów się nad tym.
"Skoro za wulgi co drugie słowo"
O czym ty bredzisz?
Film jest w PG-13 czyli może mieć conajwyżej dwa ostrzejsze przekleństwa.