Szybcy i wściekli

The Fast and the Furious
2001
7,5 318 tys. ocen
7,5 10 1 318420
5,9 36 krytyków
Szybcy i wściekli
powrót do forum filmu Szybcy i wściekli

Skoro za wulgi co drugie słowo, cycki, ru*hanie i samochody film dostaje 7,4/10; to ja nie mam pytań.

filmowiec1303

Wulgi, cycki, ruchanie?
Idź hejtować gdzie indziej!

ocenił(a) film na 7
filmowiec1303

Czyżbym oglądała inny film? bo nic takiego tam nie widziałam :P

ocenił(a) film na 10
filmowiec1303

o ile sie orientuje dobrze a tak na pewno jest to ten film właśnie jest o samochodach a jak coś ci sie nie podoba to nie musisz go oglądać nikt cię przecież do tego nie zmusiła prawda...

ocenił(a) film na 5
filmowiec1303

http://www.filmweb.pl/article/Rozmawiamy+ze+scenografem+%22Zostawi%C4%87+Las+Veg as%22%2C+%22Treme%22+oraz+%22Szybkich+i+w%C5%9Bciek%C5%82ych%22-103648

Wreszcie trafne podsumowanie "Szybkich i wściekłych" - głupiego, ambitnego inaczej film, który przyprawia o ból głowy. Średnia 7.0+ dla każdego filmu z tej serii to absurd i przegięcie!

ocenił(a) film na 8
filmowiec1303

gimbus nawet nie widział tego filmu. albo pomylił forum.

ocenił(a) film na 2
_aLEXander_

widziałem kretynie, był kiedyś na tvn7

ocenił(a) film na 8
filmowiec1303

cóż za wyszukana elokwencja, "był kiedyś na tvn7" wow! a oglądałeś czy tylko widziałeś? pytam, gdyż poziomem swym nie wyszedłeś jeszcze z piaskownicy.

ocenił(a) film na 2
_aLEXander_

spadaj, kiepski trollu i obejrzyj sobie ten chłam jeszcze 10 razy

ocenił(a) film na 8
filmowiec1303

twardziel w necie, pierdoła w świecie. myślę, że dyskusja ta nie ma sensu, nie ten poziom gnojku.

ocenił(a) film na 10
filmowiec1303

Panie filmowiec1303 nie przypominam sobie aby w tym filmie pojawiały się wulgaryzmy, cycków też nie było a tym bardziej ruchania z tego co Pan wymienił to były tylko auta. Na pewno oglądaliśmy ten sam film??? Skoro z powodu aut ten film nie przypadł do Pańskiego jakże wyszukanego gustu to szkoda.

ocenił(a) film na 10
filmowiec1303

Zadziwiające, że nie podobają Ci się "Szybcy i wściekli" - najlepszy film o szybkich brykach. Zastanawiam się co z Tobą jest nie tak. Za poważny jesteś na takie "głupie filmy dla dzieci"?. To mam idealny film dla Ciebie: "Wożąc panią Daisy". Niebrzydki film, również z pana szofera warto brać przykład. Ale trochę mi Cię szkoda, że "The Fast and the Furious" nie cieszą twoich oczów i serca. Ja cieszyłem się już 6 razy i na tym jeszcze nie koniec :)

ocenił(a) film na 8
filmowiec1303

Lepiej idź już dziecko spać a nie gadaj bzdetów bo od tego typu komentarzy to się śmiać ludziom chce ;)

ocenił(a) film na 10
filmowiec1303

W sumie to są tam kobiety, auta itp. ale to tło. Jak to powiedział Vin Diesel ,,Liczy się historia' na pewno ogladałeś? Bo ja tu widzę nie tylko to. Obejrzyj sobie jeszcze raz i pomyśl o tym co obejrzałeś, zastanów się nad tym.

użytkownik usunięty
filmowiec1303

"Skoro za wulgi co drugie słowo"

O czym ty bredzisz?
Film jest w PG-13 czyli może mieć conajwyżej dwa ostrzejsze przekleństwa.

filmowiec1303

Ja to gó...o zapisałem na moją listę najgorszych filmów