1. Na wyśgigu ulicznym Brian do wtrysku NOSu potrzebował laptopa, nigdzie indziej sie to nie pojawiało.
2. W trakcie wyścigu ulicznego była kamera na prędkościomierz Dominica, jechał 220 km/h, można tyl wycisną z Golfa II GTI
3. Dominic i Brian zachwycali się, że 900 konny samochód autoratwa ojca Doma przyśpiesza do 100 km/h w 9 s.
4. Po ostrzelaniu przez j. Trana Eclipse Briana ( po wyśligu ulicznym ) zaczął się wydobywac spod dachu ogień. Co tam sie mogło palic???
5. Na "Race Wars" po zadaniu przez Dominica Tranowi serii ciosów pięścią po twarzy Tran plunął zaczerwieniąną śliną i nic pza tym.
6. Akcja podobno się zieje w Los Angeles a nie San Fancisco, więc nie wiadomo skąd się wzięły pagórkowate ulice, kiedy Brian pod koniec filmu gonił Trana.
7. Pod koniec filmu gdy Tran uciekał przed Brianem wystrzelał do niego serię z karabinu maszynowego i trafił we wszystko tylko nie w samochód Briana, po czym Brian 1 celnym strzałem postrzelił Johny'ego.
8. Gdy Brian ratował Vince'a z ciężarówki (podczas nieudanego skoku) to akurat kierowca przeładowywał dubeltówkę.
9. Podczas skoku na ciężarówke gdy Vince miał skoczy do dominica "na 3" kierowca wcisął hamulce. Po 1 skąd usłyszał że Vince miał zamiar skakac, po 2 Vince poleciał po nacisięciu hamulca w kierunku tyłu samochodu, momo że zazwyczaj jak się hamuje to wszystko leci do przodu.
poza tymi manamentami film mi się baaaardzo podoba.
1. Niby gdzie sie miało pojawić ???
2. Pewnie można, ale nie na takim krótkim odcinku.
3. Żeczywiście przyspiesza w 9 s, ale do 100 mil na godzinę czyli 160
km/h.
4. Nie wiem to był dodatkowy efekt :)
5. Nie dostał aż tak mocno więc nie ma sie co dziwić.
6. Gdzie jest napisane, że tylko w SF są pagórkowate ulice ??
7. Jak by od razu trafił w jego wóz to by sie film za szybko skończył,
proste.
8. I co z tego ?? czy to jest niedociągnięcie ??
9. Tam gościu hamuje, ale zaras gwałtownie przyspiesza i właśnie w
tym momencie Vince odlatuje do tyłu.