Szybcy i wściekli

The Fast and the Furious
2001
7,5 318 tys. ocen
7,5 10 1 318479
5,9 36 krytyków
Szybcy i wściekli
powrót do forum filmu Szybcy i wściekli

film jest równie słaby co jego tytuł. Kiepski scenariusz i gra aktorów. Efekty momentami tylko na poziomie. Jednym słowem nuda. Film spodoba się zapewne miłośnikom motoryzacji :-). Jedynym atutem jest jedynie Michelle Rodriguez. Najgorsze jest to, że wychodzi druga część (z jeszcze głupszym tytułem)!!!

ocenił(a) film na 8
rockatansky

Jeżeli nie lubisz motoryzacji to nie oglądaj takich filmów. Idz sobie lepiej pooglądaj Teletubisie czy coś.

rockatansky

A no miłośnikiem motoryzacji to ja nie jestem (boje sie jeździć samochodem! - choć tatuś kierowca ;) :D), a film mi się mimo wszystko spodobał :) Ta druga część jest kiepska (o 3ciej już nie wspomnę), bo nawet główni bohaterowie nie chcieli w niej grać ;) 1dynka jest najlepsza i basta.
Ojoj, nie znasz się na grze aktorów. Mnie na prawdę przekonali, większość grała naturalnie i nie było widać tam sztuczności. Może nie wierzysz w to, że główny napakowany bohater potrafi coś dać od siebie? :) Łii, tam, świetnie mu poszło, polubiłam go :D Scenariusz miejscami był banalny i łatwy do przewidzenia, nie zmieni to jednak opcji, że 3razy zaskoczył mój bystry móżdżek :D!
Bardzo przyjemny film bez happy endu :] polecam.

ocenił(a) film na 10
Sylwusss

super film. co ty wygadujesz! z Paulem:*:* THE BEST. wszystkie 3 części są cool(tylko 3 cześć bez Paula). POLECAM!!!