film jest równie słaby co jego tytuł. Kiepski scenariusz i gra aktorów. Efekty momentami tylko na poziomie. Jednym słowem nuda. Film spodoba się zapewne miłośnikom motoryzacji :-). Jedynym atutem jest jedynie Michelle Rodriguez. Najgorsze jest to, że wychodzi druga część (z jeszcze głupszym tytułem)!!!
Jeżeli nie lubisz motoryzacji to nie oglądaj takich filmów. Idz sobie lepiej pooglądaj Teletubisie czy coś.
A no miłośnikiem motoryzacji to ja nie jestem (boje sie jeździć samochodem! - choć tatuś kierowca ;) :D), a film mi się mimo wszystko spodobał :) Ta druga część jest kiepska (o 3ciej już nie wspomnę), bo nawet główni bohaterowie nie chcieli w niej grać ;) 1dynka jest najlepsza i basta.
Ojoj, nie znasz się na grze aktorów. Mnie na prawdę przekonali, większość grała naturalnie i nie było widać tam sztuczności. Może nie wierzysz w to, że główny napakowany bohater potrafi coś dać od siebie? :) Łii, tam, świetnie mu poszło, polubiłam go :D Scenariusz miejscami był banalny i łatwy do przewidzenia, nie zmieni to jednak opcji, że 3razy zaskoczył mój bystry móżdżek :D!
Bardzo przyjemny film bez happy endu :] polecam.