mam 19 lat i nieodkładam kasy na slub czy takie tam tylko ładuje w moje vento bo warto gdy stoisz na swiatłach a obok stoi porsze i po chwili widzisz je w lusterku jak zostaje w tyle to czujesz jak bys byl panem swiata film mni zainspirował od premiery wiedzialem co rbic z kasom . spełniajcie swe marzenia bo zyjemy krutko i umieramy młodo.nara.
tez mysle podobnie, tyle ze ja pakuje wszystko w moja nieomalowana jeszcze eclipse, a zawsze chciałem miec taki kolor jak ma ecla w tym filmie. ale jak mówił james bond: "First things First
troche koloryzujecie...żadna z waszych fur nie pojechala by porshe chyba ze jakies 20 letnie
Mam pytanie (tyle samo lat mam co ty).
Czy widziałaś w tym filmie tylko fakt: "odpicuj se bryke bo ona jest najważniejsza" - "nie masz bryki marnujesz se życie"? :) Przecież ten film ma głębie :D! Nie zauważyłaś tego? Moim zdaniem sprawdzasz jaki szczeniak może niby myśleć tak jak ty :) Troll?
Mi zainspirował wątek z pokazaniem prawdziwych miłości (więzów rodzinnych :D wśród niespokrewnionych ludzi), przyjaźni, lojalności i oddaniu. W tym filmie nie chodziło o te cacka, to był tylko dodatek.