Szybcy i wściekli

The Fast and the Furious
2001
7,5 318 tys. ocen
7,5 10 1 318420
5,9 36 krytyków
Szybcy i wściekli
powrót do forum filmu Szybcy i wściekli

tokyo drift

ocenił(a) film na 8

TOKYO DRIFT BYLO LEPSZE NIZ TO !!!!!!! TO JEST DO DUPY

kajtekbomb

Ktora gra pepsza samochodowa, ze tak się ekspertów zapytam? Gran Turismo na PlayStation 3 czy Forza 3: MotorSport na Xbox 360? A moze Need For Speed na PC lub DRiD? Doradźcie proszę znawcy samochodów i gier komputerowych!

locha und maciora

Gran Turismo i Need For Speed na PlayStation 3. Forza 3: MotorSport to kicha a Grid ujdzie.

locha und maciora

Grałem w obie. To zależy, co Cię interesuje. Forza 3 na xboxa360 jest bardzo realistyczna, uwzględniono nawet tunele powietrzne za autami z przodu, na upartego można sobie nawet ustawić przycisk do sprzęgła. Niesamowita ilość detali w autach - kilkakrotnie bardziej dokładne niż w GT. Świetny tryb fotograficzny - sprawdź w google - tysiące naprawdę ładnych zdjęć, które można godzinami własnoręcznie ustawiać i dopracowywać. Wada - brak zmiany warunków pogodowych czy chociażby dzień/noc, jednak trasy są mega bajeczne, znacznie bardziej dopracowane niż w GT na PS3. Ta ostatnia gierka - znacznie bardziej arcad'owa. Podsumowując: Forza 3 w odróżnienia od GT na tyle mnie wciągnęła, że zainwestowałem w xboxa360. Tylko i wyłącznie dla tej świetnej gry.

ocenił(a) film na 7
kajtekbomb

Toyo drift to szajs,najlepsza była 2,ta część nie jest najgorsza ;]

użytkownik usunięty
klaczek20

Zgadzam się:
1. Za szybcy za wściekli
2. Szybcy i wściekli 5
3. Szybcy i wściekli
4. Szybko i wściekle
5. Tokyo Drift - gówno

ocenił(a) film na 7

W tym gównie, jak nazywasz Tokyo Drift, było chociaż to wszystko co powinno być w tej serii :< Samochody, wyścigi, samochody i jeszcze raz wyścigi, a nie tak jak F&F 5, którego scenariusz jest chyba napisany przez je**nych kosmitów, już nie mówiąc, że wyścigu tam żadnego nie zobaczymy.

ocenił(a) film na 8
kajtekbomb

Tokyo drift było najgorszą częścią

kajtekbomb

Człowieku Tokyo Drift to totalna porażka (czyli dla mnie 5/10) a to jest 10/10

ocenił(a) film na 9
kajtekbomb

buhahahah, tokyo drift najlepszą częścią, chyba ci się coś w głowie popieprzyło za przeproszeniem :D część, która w ogóle nie ma nic wspólnego z pozostałymi, nie ma żadnego związku jest akurat właśnie najgorszą a nie najlepszą. Ok, film nie był zły, mnie się podobał, co nie zmienia faktu, że i tak jest najgorszą częścią ever. a pierwsza część jest najlepsza.

ocenił(a) film na 8
HardstyleBaby

do dupy to jest papier toaletowy, a najlepszą grą jest bez dwóch zdan seria GRAN TURISMO (psx,ps2,ps3) największy sentyment mam do GT 2 na psx i Suzuki Escudo (własne ustawienia silnika i łogien)

ocenił(a) film na 10
kajtekbomb

Chyba się źle czujesz! Tokio Drift był najgorszą częscią z wszystkich. Pierwsza część niszczy wszystkich. !

Motec

Siemanko byku! Widzę, że pierwsza część zniszczyła Ci mózg. :) Dobrej nocy pimpusiu!

Vooodooo

I to bardzo mu zniszczyła, skoro Arctic Blast to dla niego arcydzieło :D

ocenił(a) film na 10
Cyszard

gówno ci do tego co mi się podoba ! Idź se oglądaj gówniane polskie seriale...

Motec

Nie ćpaj więcej :D

ocenił(a) film na 10
Cyszard

No właśnie widać kto tu ćpa. Nie masz co robić tylko prowokujesz... Każdy ma własną opinie na temat wszystkiego nie tylko filmu ale ty najwyraźniej nie potrafisz tego uszanować.

Motec

Skoro twierdzisz, że każdy ma własną opinię. To po jakiego grzyba baranie jeden wyzywasz ludzi, którzy wypowiadają się na temat jakiegoś filmu. A oto twój przykład poszanowania, czyjejś wypowiedzi: (Zastanów się co gadasz prostaku. Frajerze nic nie osiagnełeś w życiu, nie masz zdania, jesteś nikim. Won oglądać polskie debilne filmiki). A co ci nie pasuje w Polskich filmach?

ocenił(a) film na 10
Cyszard

Nie lubię poprostu, poza tym nie lubie polski i polaków, ponieważ mają prymitywny styl, są złodziejami, alkoholikami i jeżdzą za granice i tam pokazują ludziom z zachodu kim są jak się zachowują.
Pozdr

Motec

A Amerykanie są może lepsi? Nie wieże że nie ma tam alkoholików i złodziei. I po drugie sam przecież jesteś Polakiem.

ocenił(a) film na 10
Cyszard

Wszędzie są alkoholicy i złodzieje, ale najważniejsze jest w tym to ile razy to się dzieje i jaki jest w tym %. W USA są kradzieże ale
w większości złodziejami są imigranci. Tak masz racje, pochodzę z Polski, ale wcale nie muszę się do tego przyznawać,ani pokazywać swojej polskości, jak większość Polonii w USA. Po za tym posiadam Green Card i za około 2 lata będe mógł się ubiegać o obywatelstwo tego kraju, które ułatwi wiele spraw.