PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=637685}

Szybki cash II

Snabba Cash II
2012
6,6 2,0 tys. ocen
6,6 10 1 1950
Szybki cash II
powrót do forum filmu Szybki cash II

Scorsese said “I was deeply impressed by Daniel Espinosa’s Easy Money -- by the harsh, elemental style, which reflects the milieu and the lives of the characters; by the powerful sense of fate, of well-meaning people who take one wrong turn and end up paying a terrible price; by the frightening and surprising evolution of the hero,"

każdą kolejną cześć obejrzę ze smakiem...

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 7

nie ma to jak cieta riposta ;)

użytkownik usunięty
aronn

wtf?

użytkownik usunięty
użytkownik usunięty
użytkownik usunięty
ocenił(a) film na 7

Już nie mogę się doczekać...:-) a jak tam sam film trzyma poziom pierwszej części ?

użytkownik usunięty
jasiu9208

Jak znajde chwile po weekendzie wrzuce, mam nadzieje że dwa dni mi starczą na tłumaczenie i zrobienie napisów?
Poza tym mnie osobiście podobała się jedynka, była bardziej złożona fabuła w niej.
Dwójka to nawiązanie do jedynki ale jakoś momentami akcja filmu nie kleji się.

ocenił(a) film na 7

Hej... :-) jak idzie praca nad napisami ?

użytkownik usunięty
jasiu9208

Jak krew z nosa, próbowałem zsynchronizować te angielskie ale nic z tego.
Jest tak denne tłumaczenie z języka szewdzkiego że musze ze słuchawkami na uszach wklepywać po polsku.
Myśle że zrobienie tego w weekend jest niewykonalne, jak już to przetłumacze to wklejenie napisów pójdzie szybko.

ocenił(a) film na 7

słuchaj ja mam angielskie napisy i wydaje mi się że są dobrze synch. z filmem więc jak chcesz to mogę ci je podrzucić ?.

użytkownik usunięty
jasiu9208

Synchro z szwedzkim podkłada się dobrze ale nie z polskim o to mi chodziło.
Poza tym tłumaczennie jest złe dlatego jeszcze siedze ze słuchawkami na głowie.
Jak skończe podeśle to kolesiowi żeby je zsynchronizował i wstawi je na torrenty więc spokojnie:-)

ocenił(a) film na 7

ok teraz rozumiem o co chodziło...:-) sorry jeśli ci przeszkadzam tymi wszystkimi pytaniami ;-) Ale wychodzi na to że znasz Szwedzki ? skoro tłumaczysz ze słuchu... to chyba ciężki język do ogarnięcia ? :-)

użytkownik usunięty
jasiu9208

Ja mam rodzine w Szwecji która tam przeprowadziła się w stanie wojennym i tak znam szwedzki bo jeżdze tam od małego na wakacje. Poza tym spokojnie możesz mnie pytać o co chcesz jak mam chwile odpowiem ale na razie kończe tłumaczenie i wysyłąm znajomemu do synchronizacji napisy. Jak ten ogarnie się to przed weekendem będzie film z polskimi napisami na polskich torrentach:-)

ocenił(a) film na 7

Ok spoko cieszę się...:-) ale słuchaj osobno same napisy też gdzieś wrzucisz? Bo film już mam :-)

użytkownik usunięty
jasiu9208

Jak skończe to może wrzuce je gdzieś jeszcze zobacze ale nie widze potrzeby skoro cały film z nimi będzie?

ocenił(a) film na 7

Proszę wstaw ich gdzieś na jakąś stronę z napisami albo wyślij mi na e-maila. Nie chce mi się jeszcze raz zasysać filmu...:-/

ocenił(a) film na 5
jasiu9208

jasiu--. odedre cie ze zludzen w ktorych zyjesz...to ze napisalem zebys przeczytal poprezdni watek "czy ma ktos polskie napisy do filmu..." nie bylo bez znaczenia...poznalbys wtedy osobnika mianujacego sie nikim czarnodusznik i tym jak on zna szwedzki jezyk....a tym bardziej jego smieszna filozofia na temat tego ze angileskie napisy sa złe...aha jeszzce prosze o link z ta twoja zapowiedzia "snabba Cash 2" na ale kino PANIE :D:D czarnoduszniku zaj3b4ny. Nie miej zludzen jasiu koles cie nabral...ale nie mnie. Wygarnalem mu i udowodnilem jego glupote i teraz iedzi ciuchutko jak panna w zakonie....

użytkownik usunięty
arielos

arielos Ty nawet nie znasz dobrze języka polskiego jak widać bo jesteś pryszczatym nastolatkiem, nie umiesz pisać poprawnie po polsku i czytać ze zrozumieniem. Napisałem że widziałem zapowiedzi filmowe na 2013 rok w Ale Kino i Ale Kino HD a Ty dopowiedziałeś sobie coś o programie telewizyjnym. Od kiedy ramówka jest w programie telewizyjnym lub na stronie www chłopcze? Poza tym pisałem wcześniej że napisy w języku angielskim nie oddają sensu filmu w języku szedzkim co wskazuje że posługuje się tymi językami na tyle biegle by wiedzieć o czym pisze. Jeszcze coś film z napisami będzie wstawiony jasiu9208 na polskich torrentach już na dniach. Jeżeli nie chcesz czekać lub ściągać go ponownie zostaw e-mail do siebie i tyle. areilos biedny i zakompleksiony dzieciak z liceum ma nerwice przed maturą, ja też miałem ale to było 13 lat temu...

ocenił(a) film na 5

Cytuje :
Patologiczna skłonność do kłamania i mijania się z prawdą może być zarówno objawem choroby psychicznej jak i wynikiem niedojrzałości emocjonalnej. U osób z podobnymi objawami często stwierdza się zaburzenia psychopatyczne - obniżony krytycyzm i uczuciowość, lekkomyślność, nadwrażliwość na punkcie własnego ja, brak poczucia winy czy odpowiedzialności. Takie zaburzenia struktury osobowości dotyczą 2-3% każdego społeczeństwa. Najnowsze badania naukowe dowodzą, że za ukształtowanie nieprawidłowej osobowości często odpowiadają mikrouszkodzenia mózgu w okresie płodowym, okołoporodowym lub we wczesnym dzieciństwie. W zaburzeniach tych często pojawia się mitomania.

Osoba zmyślająca różne historie, zatraca granice pomiędzy prawdą, a własną fantazją. Przeważnie stara się w ten sposób zaspokoić swoją próżność i zyskać uznanie.

Jstes tego ewidentnym przykladem. Nie bede sie wglebial w szczegóły

ocenił(a) film na 5
arielos

Trafilem co? Nawet cie nie znam a wiem jakie masz problemy...zastanow sie nad tym i nie wciskaj innym tych swoich kłamliwych wypocin. Koles myslal ze trafil na jakiegos frajera...a tu prosze niespodzianka

użytkownik usunięty
arielos

Szkoda że jedynie umiesz cytować i przepisywać coś z netu i większa szkoda gdy masz coś napisać od siebie robisz błędy ortograficzne a to co napiszesz nei trzyma się kupy. Sam napisałeś nie znasz mnie co więcej nie znasz dobrze polskiego więc nawet nie sugeruje że znasz angielski lub polski. Jak skończysz 30 lat wróć i pisz dalej swoje wypociny, bo w to że nagle zmienią Ci się gusta filmowe na lepsze jakoś nie wierze :-(

użytkownik usunięty

P.S "gust filmowy wyrobił mi się po 2009 roku" jak dla mnie to jego zupełny brak albo gówniany gust. Szkoda że nie wyrobił Ci się jeszcze jakiś choć jeden, pojedyńczy zwój mózgowy dzieciaku.
Bez dlaszych komentarzy w tym poście...

ocenił(a) film na 5

co znaczy slowo pojedyńczy? Wielki guru od ortografii? Zaliczasz kolejna wtope i sie pograzasz z kazdym swoim nastepnym postem...jestes zwykłym błaznem

ocenił(a) film na 5

Tak tak...zyj w tym swoim światku wyimaginowanym w ktorym jestes Bogiem i umiesz zrobic wszytsko, a co wiecej znasz szwedzki (tlumaczac ze sluchu:D) tylko chyba nie ten szwedzki z planety Ziemia...wiesz co szkoda mi ciebie... A ty jasiu jak masz troche oleju w glowie to obejrzyj ten film z napisami angielskimi albo sam je przetlumacz z napisow angielskich, bo chory psychicznie czlowiek ewidentnie chce z ciebie zrobic debila.

użytkownik usunięty
arielos

Ty dawaj "Milczeniu owiec" ocene 6/10 a jakiemuś dramatowi komediowemu któremu amerykanie dali Oskara bo okazał się dobrym krymianłem dla nich 9/10, mowa o "Sekrecie jej oczu" wielki, nastoletki koneserze co w dupie był i g...o widział :-)

ocenił(a) film na 5

Jasiu--> chyba juz ci nie musze tlumaczyc z kim masz do czynienia? Szkoda ze dales sie temu typowi tak łatwo nabrac...

użytkownik usunięty

P.S moje literóki porównujesz do swoich błędów ortograficznych i szyku zdań swoich ze składnią w każdym z nich? To faktycznie masz urojenia i świetnie opisałeś się pare postów wyżej jako cyt. " zaburzenia struktury osobowości" Ja nie mam nastu lat ale 32 i nie mam kompleksów ale po ludzku żal mi Ciebie chłopaku :-(

ocenił(a) film na 5

literówek ? zeby napisac ń trzeba wcisnac ALT idioto...przemysl to:D ale spoko pograzaj sie dalej dobrze ci idzie...

użytkownik usunięty
arielos

Żeby pisać do każdego Ty z małej litery np ty jak to robisz i zwracać się Ci zamiast Tobie trzeba być jakimś tumanem po zawodówce, wybacz jestem polinistą z wykształcenia i pisze na klawiaturze bez patrzenia na nią. Takie są realia ukończenia szkoły informatycznej zanim Ty nauczyłeś się chodzić i mówić. Coś chcesz napisać w temacie jeszcze czy może znów przyznać np 10 jakieś komedii romantycznej, może tym razem dasz ją "Pamiętnikowi Bridget Jones" chłopaczyno ze wsi który nawet nie napisał z jakiej częsci kraju jest bo wie że zostanie wyśmany zanim coś znów rónie błyskotliwego wyskrobie tu ;-)

użytkownik usunięty

Takiego pajaca od 2010 roku tu nie widziałem od kąd się zalogowałem na ten portal do złudzenia przypominający polskie torrenty i ten sam poziom wypowiedzi gdzie recenzje piszą ludzie po zawodówkach a oceniają filmy dzieci z gmnazjum i liceum, do tego pewnie z tego samego ha, ha, ha ...:-)

użytkownik usunięty

Jak dowiesz się czegoś o historii kina europejskiego i światowego wróc to porozmawiam z Tobą pajacu o dobrym kinie ale pod warunkiem że nauczysz się pisać poprawnie po polsku i czytać ze zrozumieniem. Pozdrowienia ze słonecznej stolicy gdzie małe dziecko w dwóch słowach gasi takich obszczy-murków jak Ty czereśniaku :*

ocenił(a) film na 5

Cytuje :
Patologiczna skłonność do kłamania i mijania się z prawdą może być zarówno objawem choroby psychicznej jak i wynikiem niedojrzałości emocjonalnej. U osób z podobnymi objawami często stwierdza się zaburzenia psychopatyczne - obniżony krytycyzm i uczuciowość, lekkomyślność, nadwrażliwość na punkcie własnego ja, brak poczucia winy czy odpowiedzialności. Takie zaburzenia struktury osobowości dotyczą 2-3% każdego społeczeństwa. Najnowsze badania naukowe dowodzą, że za ukształtowanie nieprawidłowej osobowości często odpowiadają mikrouszkodzenia mózgu w okresie płodowym, okołoporodowym lub we wczesnym dzieciństwie. W zaburzeniach tych często pojawia się mitomania.

Osoba zmyślająca różne historie, zatraca granice pomiędzy prawdą, a własną fantazją. Przeważnie stara się w ten sposób zaspokoić swoją próżność i zyskać uznanie.

Jstes tego ewidentnym przykladem. Nie bede sie wglebial w szczegóły.

użytkownik usunięty
arielos

Wgłąb się we wnetrze swojej matki i pozostań w jej łonie matole gdyż plemnik który ją zapłodnił był ewidetnie tak zwanym "ślepakiem" a taki tuman jak Ty nie powinien w ogóle urodzić się i zabierać tlen bardziej pożytecznym jednostką. Jak przestaniesz siedzieć matce pod kiecką i doić ojca z kasy tzn jak dorośniesz i zaczniesz pracować na siebie wróc to może będe przynajmniej traktować Cie poważnie, na razie wzbudzasz moje współczucie i wywołujesz we mnie jedynie "patologiczny" śmiech :-)

użytkownik usunięty

P.S zmień sobie nick na homos arielos i napisz ile masz lat i skąd jesteś wtedy może przestane się nad Tobą pastwić ale ja dzieci nie bije :-(

ocenił(a) film na 5

Juz udowodniles swoimi wypowiedziami kim jestes...nikim:D (i to mi chodzilo). Dziekuje ze mialem przyjemnosc po raz kolejny cie zeszmacic;] a co wazniejsze poinformowac niedoinformowanych jakim to smutnym kłamliwym i infantylnym osobnikiem jestes;]

użytkownik usunięty
arielos

Na ulicy dostałbyś ode mnie z liścia i położył się ja mała dziewczynka przede mną plackiem. Udajesz wielkiego konesera kina choć nie widziałeś nawet 1/1000 tego co ja obejrzałem od epoki vhs do epoki dvd. Piszesz jak jakiś dysklektyk i czatowy onanista rodem z gimnazjum bojąc się ujawnić miejsce swojego zamieszkania a nawet swój wiek. Reasumując nie pisz do mnie więcej bo albo jesteś pedałem albo małą wystraszoną dziewczynką a ja nie gustuje w takich osobnikach...P.S zeszmacić to Cie moge pedale jak wpadniesz kiedyś do Warszawy, na ile i na jakie sposoby chcesz mała dziwko :-)

ocenił(a) film na 5

Kolejny dowod na to jaki ty jestes zj3b4ny. Dokladnie rok temu uskutecznilaes ta sama gadke niby z polskimi napisami ktore sie pojawily do filmu a ktorych nigdy nie bylo:D i nie ma. Ty naprawde masz cos z glowa...
Oto dowod ---> http://www.filmweb.pl/film/Samurajskie+chor%C4%85gwie-1969-135667/discussion/Fur in+kazan.,1647084 kolezka jedzie go tak samo jak ja go teraz...a ten sie broni dokladnie w ten sam sposob jak teraz.. Aha na Ale kino nie bylo zadnych zapowiedzi. Wbij sobie to w ten pusty łeb ze jestes niewiarygodnym pozerem i gównem ktore w tym momencie spuszczam w klozecie;) P.S. jak można tak usilnie robic z siebie takiego idiote...po porstu nie umiem tego pojąć...

ocenił(a) film na 7

Jak napisy będą gotowe daj mi znać tutaj w tym temacie to podam ci adres e-mail ok ?

użytkownik usunięty
jasiu9208

arieolos poczytaj posty sobie pod Snabba Cash II na polskich torrentach i nie smęć już tu więcej. Co do napisów polskich do Samurajskich chorągwi nie moja wina że jesteś takim powolniakiem że nie zdążyłeś ich pobrać wpore... Do jasiu9208 wysłałem tłumaczenie moje do kolesia co ma zrobić napisy do filmu i wstawić się na polskich torrentach, pozostaje czekać...P.S gdzie umieści i czy w ogóle same napisy to już jego wypadało by zapytać nie mnie?

ocenił(a) film na 7

A jak mam się z tym kolegą skontaktować ?

ocenił(a) film na 5
jasiu9208

Przeciez to jest mitoman...sadzisz ze da ci namiary na kolesia ktory ma te napisy?...przeciez on nawet sam ich nie zrobil....to jest zwykly kłęk z dupy który żyje w swoim urojonym światku intelektualnym...daj sobie z nim spokój...on powinien sie leczyć...

ocenił(a) film na 5
arielos

Nie jestem specjalista ale udalo mi sie dowiesc tego ze kolezka jest chory psychicznie....(są tu jakieś gratyfikacje na tym portalu za to że ktoś ujawnia chorobe psychiczną?)

ocenił(a) film na 5
arielos

czarnodusznik --> niszcze cie frajerze..niszcze cie...to jest tak jakby koniec twojego ulubionego filmu...tylko ze po napisach koncowych jest niespodzianka o ktorej ty dobrze wiesz a ktorej sie nie spodziewasz., ale ona jest prawdziwa... ;)

ocenił(a) film na 7
arielos

Hej masz rację z kolesiem jest coś nie tak...! najpierw napisy miały być zrobione w wekend a potem mówi że on nic nie wie o napisach i wypadało by spytać jego kolegi ! Co jest granę ?

ocenił(a) film na 7

Co z tymi napisami?! Zwodziłeś mnie przez tydzień a teraz się nie odzywasz!!! arielos miał racje jesteś chory psychicznie!

użytkownik usunięty
jasiu9208

Ludzie napisze to jeszcze raz dla osób widać którzy są wtórnymi analfabetami.
Ja nie robie napisów ale przetłumaczyłem z języka szwedzkiego.
Były w sieci jedynie napisy w języku angielskim które nie pokrywały się z orginalnym lektorem w języku szwedzkim. Wysłałem moje tłumaczenie osobie która miała zamieścić je wklejone do realesu do którego miały pasować. To tyle w temacie jak nie nauczyliście się czytać ze zrozumieniem i pisać poprawnie po polsku nie do mnie miejcie pretensje. Poza tym Snabba Cash ostatni raz został wyemitowany pare dni temu na Ale Kino i Ale Kino HD a teraz wystarczy czekać na premiere Snabba Cash II. Będziecie mieli polskiego lektora i przestaniecie jączyć pod tym postem. Amen.