PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10016709}

Tár

2022
7,1 27 tys. ocen
7,1 10 1 26831
7,7 81 krytyków
Tár
powrót do forum filmu Tár

obrzydziło ten film. Zero szacunku dla antysemitów. Zawsze żyda muszą wcisnąć, bo wszyscy muszą mieć wciśniętego żyda, zwłaszcza jak nie chcą.

ocenił(a) film na 8
AmonGoeth

Szacunek dla antysemitów? Dla pedofili, morderców, rasistów też?

Agatonik

Nie bądź kretynem/ kretynką, cokolwiek ten bezpłciowy nick oznacza. Nie porównuj antysemity do zbrodniarzy przeciwko którym występuje. Włącz sobie wiadomości, sprawdź historię i doucz się jakich grabierzy, mordów, zdrady, bandytyzmu, manipulacji, arogancji i zakłamania dokonują twoi żydzi. Chyba że jesteś tak zakłamany/na/ne jak oni, to nie zrozumiesz.
Pewnie szanujesz też księży reprezentujących najbardziej zbrodniczą instytucję w historii odpowiedzialną za prześladowania i ludobójstwa, palenie ludzi żywcem, pomoc nazistom w ucieczce po wojnie, molestowania seksualne.... Idź daj na tacę, skoro tak cię to boli.

ocenił(a) film na 8
AmonGoeth

Bardzo się pomyliłeś - kościół i ich przedstawicieli traktuję jako zorganizowaną grupę przestępczą.

Agatonik

Miłe zaskoczenie i odmiana. Mój błąd. Tak więc łatwiej zrozumiesz dlatego na podobnym poziomie odbieram semickie plemiona, które są o tyle gorsze, że przenikają propagandą do polityki, rozrywki i próbują to zmienić od środka na własną modłę posługując się dalece aroganckimi metodami, szantażem i właściwie pokojowym terroryzmem, przy poklasku narodów, które "zżerają" od środka. Dlatego jestem antysemitą i tak jak oni domagają się "szacunku" za polityczny i kulturowy terroryzm, oraz za mordowanie cywilów w Gazie, tak ja się domagam "szacunku" za pogardę do nich.

Agatonik

Przypominasz mi sytuację z przeszłości, kiedy motłoch kościelny przechodził z procesją pod moimi oknami i żeby ich nie słyszeć zagłuszyłem ich muzyką IMMOLATION. A te bałwochwalcze, zbrodnicze aroganty były urażone, że im przeszkadzam, kiedy to oni pod moimi oknami śpiewali swoje paszkwile dla wymyślonego bałwana. To była tak typowo żydowska arogancja, że aż podgłośniłem.
Tak więc wynocha spod mojego okna!