przed chwila skonczyłam ogladac...
jestem pod wieeelkim wrazeniem. ryczałam jak bóbr. Pieknie, co tu wiecej dodac. I widze nawet, ze nie jestem w tym odosobniona ;)
oo tak niesamowite, piekne, wzruszajace, czarujace, magiczne i moglabym tak jeszcze wymieniac. Swietny film. brawo!
Ja również ogladałem ten film ze zdumieniem, prawie na jednym oddechu;) Cudowna muzyka - Bjork dokonała czegoś niesamowitego łącząc dźwięki maszyn ze swoim charakterystycznym głosem. Pomimo tego, że jakoś nie trawię musicali to połączenie dramatu z tym gatunkiem w wypadku "Tańcząc w ciemnościach" zachwyciło mnie. Coś pięknego! Polecam wszystkim!
Bez przesady, film dobry. Nic więcej. Trochę nudny i na siłę wstrząsający. Fragmenty kiedy Bjork śpiewa i gra muzyka jest dobrze, kiedy przestaje spiewać jest kiepsko. Ogólnie z dużej chmury mały deszcz. Odrobinę przereklamowany ale dobry.
Przekrój, wydanie specjalne, Filmoteka.. grudzień 2007. złotych 11 groszy 90..
kupiłem głównie dla nazwiska Bjork, bo jakkolwiek film ma już swoje lata to jednak nie dane było mi go oglądać..
Niesamowity film.. Po raz pierwszy od bodaj 15 lat oglądałem film który zmusił mnie do otarcia oczu.. Obraz niewiarygodnie przemawia do widza.. Każdy widz który ma dosyć chłamu i kiczu powinien go obejrzeć..
Po prostu magia...