PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=1257}

Tańczący z wilkami

Dances with Wolves
1990
7,8 118 tys. ocen
7,8 10 1 118110
7,1 36 krytyków
Tańczący z wilkami
powrót do forum filmu Tańczący z wilkami

zwłaszcza kiedy scenariusz jest tak ubogi

użytkownik usunięty

To twoja opinia. Moja jest zupełnie inna. A patrząc na ocenę,która powinna być wyższa choć najgorsza nie jest zgodzi się ze mną wiele osób.

ocenił(a) film na 10

Prawda Indianer23. A'HO!

Odpal sobie lepiej Lippy and Messy. Arcydzieło z bogatym scenariuszem. :)

użytkownik usunięty
bansuj_

gdyby nie Lippy and Messy mój angielski wyglądałby dziś inaczej

ocenił(a) film na 10

sam jesteś ubogi.

Nie powinno się komentować, zwłaszcza kiedy iloraz inteligencji jest tak niski.

użytkownik usunięty
pitbull_

... jak twój

ocenił(a) film na 3
pitbull_

IQ pitbulla i profixa jest wysokości oceny tego filmu. Nie biorą się za filmy z wartką akcją, bo nie nadążają.
Dla mnie film jest słaby i nudny. Ostatni samuraj jest dużo lepszym filmem.

ebert

Nie ma czego komentować nawet. Step up 2 ocenione na 7... Weź się nie błaźnij

ocenił(a) film na 3
pitbull_

W Step Up 2 jest dobra muzyka, efektowne sceny tańca oraz jest trochę akcji. Romans nie przyćmiewa całego filmu i nie ma długich scen, kiedy główni bohaterowie siedzą na łóżku i rozmawiają o niczym. Film jest zupełnie inny niż Tańczący z wilkami, więc nie wiem po co przytaczasz tutaj moją ocenę.
Napisałem, że film jest nudny i słaby (jeżeli chodzi a akcje i efekty), ale oceniłem go 3/10 bo posiada dobre strony.

ebert

Nie zamierzam już więcej dyskutować. Zupełnie inaczej pojmujesz hasło "dobra muzyka i kino". Doprawdy nie wiem, jak można porównać Tańczącego obsypanego tak licznie Oskarami do jakiegoś tandetnego Step up. To już nawet nie jest śmieszne. Nie odpisuj, bo naprawdę szkoda naszego czasu.

ocenił(a) film na 3
pitbull_

To ty wyskoczyłeś z tym Step Up wiec mniej pretensje do siebie, ja ich nie porównuje.

Film rzeczywiście trochę długawy, ale z drugiej strony pokazanie zaprzyjaźniania się z Indianami, poznawanie ich kultury nie mogło być przedstawione w ciągu 50 minut, bo ja miałabym w tedy wrażenie, że to wszystko jest dość sztuczne ;/ A tak to wszystko rozwijało się w swoim czasie itd i itp.

użytkownik usunięty

powinno się kręcić tak długie filmy zwłaszcza kiedy obrazki są tak ładne

ocenił(a) film na 10

Taa...Jak ktos kibicuje cwel$i to za wysokiego ilorazu inteligencji miec nie moze;)Co do dlugosci "Tanczacego z Wilkami" to moim zdaniem jest ona w sam raz.Wole dlugi film podczas ktoego mozna sie wczuc w klimat niz film trwajacy ok poltorej godziny.Zanim sie rozkreci to juz jest koniec...

ocenił(a) film na 9

Jeśli film mnie interesuje, nie przeszkadza mi, że jest długi.