PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=663152}
6,8 449  ocen
6,8 10 1 449
Table No.21
powrót do forum filmu Table No.21

w porównaniu z moją. Film bardzo mnie zaskoczył. Przebrnąłem przez początek, bo nie
chciało mi się podchodzić do telewizora i go wyłączać (akurat jadłem w tamtejszej chwili), a
zapowiadał się jak jakaś telenowela. Dodam, że całkowicie nie wiedziałem, o czym ma być
film. W miarę upływu kolejnych minut, nie zniechęcał do oglądania, a bardziej zaciekawiał
(np. gdy wyjaśnił się tytuł filmu - wtedy byłem już bardzo skupiony). Moja ocena, ciągle
wzrastała podczas przebiegu akcji i wyjaśnień, o co tak naprawdę w tym chodzi i jaki jest
cel filmu; jeszcze na niedługo przed końcem, miałem zamiar dać ósemkę. Kulminacyjny
moment idealnie przypieczętował całość. Nie zdradzając wątków, napiszę na koniec, że
wczorajszego wieczoru, w myślach nazwałem tą produkcję arcydziełem - bowiem bardzo
podobał mi się poruszony problem. 10/10

Psychosis7

Dla mnie podobne odczucia powoli sie rozkreca ale cala koncowka filmu wciska w fotel , jeden z najlepszych thrilllerow jakie kiedykolwiek widzialem , calosc watkow powiazana genialna , scenarzysta zasluguje na najwieksze nagrody i na dodatek te wszystkie prawdziwe watki podobnych historii jeszcze bardziej uwiarygondiaja film , polecam dla mnie tez 10/10 .

Psychosis7

Na imdb film ma średnią 7.1 z 2366 głosów i generalnie Hindusi są zachwyceni, jak się spojrzy na komentarze zwykłych użytkowników, natomiast (w znacznej większości) dziennikarze i "znawcy kina" uważają ten film za jeden z najgorszych i kompletnie nie wart uwagi oraz stratę czasu.

Uwaga! Możliwe SPOILERY!
14:36 : Film momentalnie wciąga, kompletnie nie odczuwa się tego, jak czas mija. Jednak, jak doszli do tego trzeciego zadania i główny bohater zastanawia się, czy wbijać igłę i jak oraz co dalej to musiałam aż zatrzymać. Sama boję się widoku krwi, więc trochę mam stracha przed zobaczeniem tej sceny. Jednak jak do tej pory film jest fenomenalny! Absolutnie genialny Paresh Rawal, którego uwielbiam w każdej roli, chociaż wolę go w rolach komediowych. Jednak również świetnie spisuje się w negatywnych. Jest na pewno aktorem charakterystycznym, ale tez potrafi dobrze zagrać nie zdradzając się z intencjami swojego bohatera. Z każdym filmem coraz bardziej go cenię oraz lubię.

15:40 : Wow! Po prostu genialne. Końcówka jest naprawdę zaskakująca. I film faktycznie jest taki bardzo prawdziwy, realny. Jestem pod sporym wrażeniem. Nie mogę wyjść z podziwu. Ten film jest naprawdę godny uwagi, nie można przejść obok niego obojętnie.

Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 8
julCia69

Podzielam pozytywne opinie o tym filmie. Jeden z lepszych thrillerów jakie ostatnio widziałem, a ta końcówka..szok. Wszystkim serdecznie polecam ten film, szczególnie tym, którzy nie są przekonani to "Hinduskiego kina".

użytkownik usunięty
Psychosis7

Bardzo dobry film, jeśli chodzi o konstrukcje fabuły przypominał mi "Slumdoga". Nie jest to zarzutem, tylko stwierdzeniem faktu. Jest pytanie, po czym następuje retrospekcja i poznajemy wydarzenia z życia postaci odpowiadającej na pytanie. Oceniłbym na 6/7, ale końcówka spowodowała, ze dałem w pełni zasłużoną piątkę. polecam zapomniany już, chyba, film pt. "Phil Oszust Collins" z 1993 roku!