Piekny film...dla inteligetnych ludzi....
ps na koncu jest scena gdy leger patrzy na kurtke i na zdjecie....i mowi "przysiegam ci
jack"...o co moglo chodzic?
No faktycznie jesteś bardzo inteligentny. O twojej poziomie twojej inteligencji najlepiej świadczy twoja wypowiedź, który mówiąc prosto z mostu jest ŻENUJĄCY.
Wypowiedź nie świadczy o inteligencji. Po prostu najważniejszą bronią są słowa, a ja bronię swojej racji, gdyż Persefona szufladkuje stwierdzeniem "Dla inteligentnych ludzi". Żenujący jesteś ty pieniaczu.
Być może z tym stwierdzeniem że tan film jest dla ludzi inteligentnych, to była lekka przesada. W końcu ten film nie musi się każdemu podobać i zapewne są osoby inteligentne którym ten film się nie podobał. Nie mniej mówienie że trzeba być gejem albo idiotą żeby ten film w ogóle się spodobał, jest żenujące. Widzisz ja gejem nie jestem, za idiotę mimo wszystko siebie nie uważam a mimo to film mi się podobał i to bardzo.
"Nie mniej mówienie że trzeba być gejem albo idiotą żeby ten film w ogóle się spodobał" - Napisałem "Za arcydzieło może uznać to coś albo gej albo idiota.", nie było nic o żadnym podobaniu, bo rozumiem, że komuś może się podobać.
No i po cholerę mnie blokujecie? Toż faktem jest, że muzułmanie opanowują Europę i wkrótce zaczną tępić homoludzi i ich zwolenników.
A w Irlandii są legalne związki cywilne osób tej samej płci :P Bardzo cierpisz z tego powodu?
Cywilne...
Nie cierpię, bo tam niechęć do homo jest większa niż w Polsce i ciągle rośnie. Bardzo cierpisz z tego powodu?
xD
To jest na podstawie badań sierotko. A jak tam nie byłeś to się nie wypowiadaj :)
LOL aha, to pewnie do Wysp Kanaryjskich, widzę, że trafiłam na kogoś kto się mieni irishfolkfan i w istocie jest wielkim znafcą Irlandii :DD
TrafiłEś :) Geograficznie należy, ale chodzi kurde o co innego :P Rozumiesz pojęcie np Wielka BRYTANIA? Irlandia nie jest tego częścią mentalnie, bo byłaby Małą Brytanią albo częścią Wielkiej Brytanii. I tak, jestem znaWcą :P
Rozumiesz pojęcie WYSPY BRYTYJSKIE ignoracie? Niby dlaczego tego pojęcia użyłam, a nie WIELKA BRYTANIA znafco? Oj wtopiłeś malutki, wtopiłeś :D
UżyłEś.
Powiedz swoją teorię Irolowi z republiki i czekaj na jego reakcję - będzie szybka.
"mimo braku widocznych animozji, sedecznosci podczas Six Nations itp to ogladajac pogode w UK TV ... np Channel 4 to Wyspy Brytyjskie koncza sie na Belfascie, a Irlandia jest zielona plama ... analogicznie TG4 pomija UK, ale juz daje Belfast ... tak to zauwazasz jakbys nie znal historycznego uwarunkowania milosci irlandzko - angielskiej... co innego geopolityczny podzial a co innego podzial w swiadomosci ludzkiej"
PS: Nie zdajesz sobie sprawy z niechęci do Brytyjczyków - jeszcze w siedemnastym i osiemnastym wieku angole sprzedawali i kupowali ich w niewolę jak murzynów - w setkach tysięcy. Potem łapali ich do obozów koncentracyjnych - to angielski wynalazek a nie niemiecki.
Ale jesteś socjopatą - nie zrozumiesz tego :)
Ale po co mi tu wstawiasz oczywiste i znane wszystkim fakty? Skończ kręcić i przyznaj się, że po prostu pomyliłeś pojęcie Wyspy Brytyjskie z Wielką Brytanią i po sprawie
Kręcić? Nigdy nie "kręcę". Nic nie pomyliłem. Od początku wiedziałem co piszę i robię, jak zawsze. Jak mam na myśli świadomość to świadomość a nie podział narzucony przez geografię. Czaisz czy nie bardzo? Jak czaisz to skończ i wstydu (sobie) oszczędź.
Skompromitowałeś się na całej lini. Skoro napisałam, że byłam na Wyspach to oczywiste, że miałam na myśli geografię, ponieważ byłam w kilku miejscach, nie tylko w UK, próbujesz zacieminć teraz swoją wpadkę ględząc nie na temat o podziałach "w świadomości".
I jak tu gadać z czymś takim? :) ^
Nie ważne co (raz piszesz w rodz żeńskim, raz w męskim - zdecyduj się socjopato!) mia%&^%&*%ś na myśli, tylko co ja miałem na myśli - ja tu jestem guru ;P
To może napisz łaskawie GDZIE DOKŁADNIE był**&*(%*&&ś co?
widze ze wlasciciele tej strony popieraja homofobie i dyskryminacje blokujac moje wpisy.....a co do islamu...to coz....mam takie samo zdanie......geje nikomu nie zagrazaja...zyja obok nas a ilasm chce zmienic swiat i narzucic swoje wierzenia i chore poglady.....
Mimo, że nie jestem muzułmaninem to popieram większość poglądów muzułmanów (chociaż niektóre są zbyt drastyczne). Prawie każda religia potępia dewiacje. Spotkałem się nawet z ateistami, którzy negują homoseksualizm.