PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=116327}

Tajemnica Brokeback Mountain

Brokeback Mountain
2005
7,4 198 tys. ocen
7,4 10 1 197519
7,7 56 krytyków
Tajemnica Brokeback Mountain
powrót do forum filmu Tajemnica Brokeback Mountain

....

ocenił(a) film na 10

Piekny film...dla inteligetnych ludzi....

ps na koncu jest scena gdy leger patrzy na kurtke i na zdjecie....i mowi "przysiegam ci
jack"...o co moglo chodzic?

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
ocenił(a) film na 8

No faktycznie jesteś bardzo inteligentny. O twojej poziomie twojej inteligencji najlepiej świadczy twoja wypowiedź, który mówiąc prosto z mostu jest ŻENUJĄCY.

użytkownik usunięty
filip1984_3

Wypowiedź nie świadczy o inteligencji. Po prostu najważniejszą bronią są słowa, a ja bronię swojej racji, gdyż Persefona szufladkuje stwierdzeniem "Dla inteligentnych ludzi". Żenujący jesteś ty pieniaczu.

ocenił(a) film na 8

Być może z tym stwierdzeniem że tan film jest dla ludzi inteligentnych, to była lekka przesada. W końcu ten film nie musi się każdemu podobać i zapewne są osoby inteligentne którym ten film się nie podobał. Nie mniej mówienie że trzeba być gejem albo idiotą żeby ten film w ogóle się spodobał, jest żenujące. Widzisz ja gejem nie jestem, za idiotę mimo wszystko siebie nie uważam a mimo to film mi się podobał i to bardzo.

użytkownik usunięty
filip1984_3

"Nie mniej mówienie że trzeba być gejem albo idiotą żeby ten film w ogóle się spodobał" - Napisałem "Za arcydzieło może uznać to coś albo gej albo idiota.", nie było nic o żadnym podobaniu, bo rozumiem, że komuś może się podobać.

użytkownik usunięty
użytkownik usunięty

No i po cholerę mnie blokujecie? Toż faktem jest, że muzułmanie opanowują Europę i wkrótce zaczną tępić homoludzi i ich zwolenników.

ocenił(a) film na 4

Ale będę tępić wszystkich którzy nie są islamistami, czyli nas też...

użytkownik usunięty
Ulisseska

Trudno, ale Polski i Irlandii nie opanują - ja się o to postaram xD

użytkownik usunięty

A w Irlandii są legalne związki cywilne osób tej samej płci :P Bardzo cierpisz z tego powodu?

użytkownik usunięty

Cywilne...
Nie cierpię, bo tam niechęć do homo jest większa niż w Polsce i ciągle rośnie. Bardzo cierpisz z tego powodu?

użytkownik usunięty

ha ha, tak sobie wmawiasz sierotko? marne pocieszenie...

użytkownik usunięty

xD
To jest na podstawie badań sierotko. A jak tam nie byłeś to się nie wypowiadaj :)

użytkownik usunięty

Żle trafiłaś mała, akurat jeśli chodzi o Wyspy to parę latek mi tam zeszło :P

użytkownik usunięty

Irlandia nie należy do Wysp Brytyjskich ty imperialistyczna świnio ! :P

użytkownik usunięty

LOL aha, to pewnie do Wysp Kanaryjskich, widzę, że trafiłam na kogoś kto się mieni irishfolkfan i w istocie jest wielkim znafcą Irlandii :DD

użytkownik usunięty

TrafiłEś :) Geograficznie należy, ale chodzi kurde o co innego :P Rozumiesz pojęcie np Wielka BRYTANIA? Irlandia nie jest tego częścią mentalnie, bo byłaby Małą Brytanią albo częścią Wielkiej Brytanii. I tak, jestem znaWcą :P

użytkownik usunięty

Rozumiesz pojęcie WYSPY BRYTYJSKIE ignoracie? Niby dlaczego tego pojęcia użyłam, a nie WIELKA BRYTANIA znafco? Oj wtopiłeś malutki, wtopiłeś :D

użytkownik usunięty

UżyłEś.

Powiedz swoją teorię Irolowi z republiki i czekaj na jego reakcję - będzie szybka.

"mimo braku widocznych animozji, sedecznosci podczas Six Nations itp to ogladajac pogode w UK TV ... np Channel 4 to Wyspy Brytyjskie koncza sie na Belfascie, a Irlandia jest zielona plama ... analogicznie TG4 pomija UK, ale juz daje Belfast ... tak to zauwazasz jakbys nie znal historycznego uwarunkowania milosci irlandzko - angielskiej... co innego geopolityczny podzial a co innego podzial w swiadomosci ludzkiej"

użytkownik usunięty

PS: Nie zdajesz sobie sprawy z niechęci do Brytyjczyków - jeszcze w siedemnastym i osiemnastym wieku angole sprzedawali i kupowali ich w niewolę jak murzynów - w setkach tysięcy. Potem łapali ich do obozów koncentracyjnych - to angielski wynalazek a nie niemiecki.
Ale jesteś socjopatą - nie zrozumiesz tego :)

użytkownik usunięty

Ale po co mi tu wstawiasz oczywiste i znane wszystkim fakty? Skończ kręcić i przyznaj się, że po prostu pomyliłeś pojęcie Wyspy Brytyjskie z Wielką Brytanią i po sprawie

użytkownik usunięty

Kręcić? Nigdy nie "kręcę". Nic nie pomyliłem. Od początku wiedziałem co piszę i robię, jak zawsze. Jak mam na myśli świadomość to świadomość a nie podział narzucony przez geografię. Czaisz czy nie bardzo? Jak czaisz to skończ i wstydu (sobie) oszczędź.

użytkownik usunięty

Skompromitowałeś się na całej lini. Skoro napisałam, że byłam na Wyspach to oczywiste, że miałam na myśli geografię, ponieważ byłam w kilku miejscach, nie tylko w UK, próbujesz zacieminć teraz swoją wpadkę ględząc nie na temat o podziałach "w świadomości".

użytkownik usunięty

I jak tu gadać z czymś takim? :) ^
Nie ważne co (raz piszesz w rodz żeńskim, raz w męskim - zdecyduj się socjopato!) mia%&^%&*%ś na myśli, tylko co ja miałem na myśli - ja tu jestem guru ;P
To może napisz łaskawie GDZIE DOKŁADNIE był**&*(%*&&ś co?

ocenił(a) film na 10
Persefona87

widze ze wlasciciele tej strony popieraja homofobie i dyskryminacje blokujac moje wpisy.....a co do islamu...to coz....mam takie samo zdanie......geje nikomu nie zagrazaja...zyja obok nas a ilasm chce zmienic swiat i narzucic swoje wierzenia i chore poglady.....

użytkownik usunięty
Persefona87

Mimo, że nie jestem muzułmaninem to popieram większość poglądów muzułmanów (chociaż niektóre są zbyt drastyczne). Prawie każda religia potępia dewiacje. Spotkałem się nawet z ateistami, którzy negują homoseksualizm.

ocenił(a) film na 8

Ty masz chyba jakieś problemy z głową skoro popierasz ludobójstwo.

użytkownik usunięty
użytkownik usunięty
ocenił(a) film na 8

Jeśli Ty uważasz że mordowanie ludzi za przejaw dyscypliny to ja Ci mogę tylko serdecznie pogratulować.