Są GEJE (zwykli ludzie nie obnoszący się z tym), E-GEJE (hetero udający w sieci że kręcą ich faceci - np screenwise), E-LESBIJKI (starzy, obleśni faceci udający lesbijki, np. Decepticon), E-BISEKSUALIŚCI (w prawdziwym świecie hetero ale w sieci udają bi - np I am Dexter Morgan), HOMOSEKSUALIŚCI (sławni jak Ian McKellen), BISEKSUALIŚCI (seksowni faceci, których kręcą obie płcie - ja albo James Dean), LESBIJKI (Exime), LESBY (grube, wielkie baby), FEMINISTKI (brzydkie kobiety nienawidzące mężczyzn ale nie czują pociągu do kobiet), GEJKI (Cristiano Ronaldo) i HOMOSIE (Biedroń). Są oczywiście jeszcze HETEROSEKSUALIŚCI, TRANSEKSUALIŚCI (kobiety z penisem), TRANSWESTYCI (faceci w damskich ciuchach - co ciekawe kobiety w męskich to albo LESBY albo FEMINISTKI) i ASEKSUALIŚCI (nic ich nie kręci). Plus masa dewiacji - ZOOFILE itp . Rozróżniaj te pojęcia.
nie moglibyście trollować na Wywiadzie? - tamten gaymovie przynajmniej oglądałem
("Film to opowieść o dwóch wampirach pedałkach, którym zachciało się w dodatku dziecka. Żenada. I kiepska gra aktorska, mimo dobrej obsady. Poza tym to jest horror?")
LOL faktycznie
http://www.filmweb.pl/film/Wywiad+z+wampirem-1994-1002/discussion/Wampiry+geje., 1641769
napisałaś, ze biseksualiści to seksowni faceci. skoro tak, to muszę być bi, dopisz mnie do listy :)
no cóż, moi drodzy, uroda nie wybiera... nie prosiłem się by być aż tak seksi. jakoś tak samo wyszło... :(
Dopiszę, HeavyMetala(LegendForever) też.
No i jeszcze jedna ważna grupa:
KRYPTOGEJE - homofobiczni bywalcy forum Tajemnicy.
a.k.a. suchy wilk.
cały czas próbuje odejść, a jednak ciągle powraca ;] to silniejsze od niego.