PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=503656}

Taka jestem. Britney Spears

Britney: For the Record
2008
7,4 404  oceny
7,4 10 1 404
Taka jestem. Britney Spears
powrót do forum filmu Taka jestem. Britney Spears

kiedy Brit jest w limuzynie. I ten facet - paparazzi, który się wścieka. Ja rozumiem, że to jest ich praca i za fotki gwiazdy dostają w swoich agencjach prasowych kasę. Ja rozumiem, że mogą być wściekli, ale ten facet przesadził. I wtedy zrozumiałam, że na filmie pokazano 1 faceta - tak reagującego, a normalnie - jest takich z pewnością więcej.
Zobaczyłam jeszcze jedno. Życie gwiazdy wcale nie jest takie bajkowe, jak niektórym się może wydawać. Od sesji do sesji. Teledysk, sesja w magazynie, wywiad, dojechać na koncert, na galę. Za każdym razem, musi jej towarzyszyć ochrona. Niemal każde wyjście z samochodu (w sytuacjach, gdzie media wiedzą o tym, że się pojawi - np jakieś gale oficjalne), wiąże się z trudnym przejściem przez tłum ludzi z wycelowanymi w nią aparatami. Pod obstrzałem fleszy. Sądzę, że ona nie zawsze ma ochotę wychodzić z tego auta. Że czasem wolałby zasunąć okna w samochodzie ciemną zasłoną i wcale z niego nie wychodzić.
Inne oblicze sławy, to mniej magiczne, a bardziej wnerwiające gwiazdę. Dobry dokument 7/10

EM_DE_KE_AS

napisalas 'Niemal każde wyjście z samochodu (w sytuacjach, gdzie media wiedzą o tym, że się pojawi - np jakieś gale oficjalne)' to co w nawiasie to nie prawda. ona w pewnym momencie stwierdzila ze to nie jest tak ze na nia czychaja jak jedzie na spotkanie, tylko mowi ze nawet jak wybiera sie do supermarketu to tam juz sa. ze nie ma miejsca gdzie nie ma w okol niej paparazzi. i mowila ze kiedys widziala z supermarkiecie jessice albe (lub jej siostre) z dzieckiem i normalnie robily zakupy. i wtedy padlo pytanie z jej ust 'dlaczego ja tak nie moge?'

zxcvw

No racja. Żle się wyraziłam nie niemal każde a każde. Nie tylko kiedy paparazzi wiedzą że się pojawi ale tak jak piszesz pod supermarketem też