PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=537022}

Tamara i mężczyźni

Tamara Drewe
2010
5,9 18 tys. ocen
5,9 10 1 18245
6,3 12 krytyków
Tamara i mężczyźni
powrót do forum filmu Tamara i mężczyźni

Kolejna udana produkcja rodem z wysp.Takie poczucie humoru lubię,można się kilka razy szczerze uśmiechnąć.Na plus pięknie sfotografowana angielska prowincja i śliczna jak zawsze Gemma Arterton,oraz te dwie świetne małolaty.Polecam.

ocenił(a) film na 4
kleju30

dwie świetne małolaty? To co robią i jakie mają podejście do wszystkiego w tym wieku. Rozmawiają tylko o se*ie i nic im w głowie po za tymi ch*uja wartymi mądrościami z pism brukowych które wypisóją głównei o ,,gwiazdach" haha. Pewnie dostrzegasz w nich bratnie dusze albo koleżanki.. a co do zdjęcia w filmie fajne :)

ocenił(a) film na 7
krx01

Tak to moje bratnie dusze,bo ja chodzę do gimnazjum i całe dnie siedzę na "pudelku".Weż się człowieku ogarnij i pisz z sensem.Nie wiem czy zauważyłeś,że wątek tych dwóch małolat jest typowo komediowy i jako taki bardzo dobrze w tym filmie funkcjonuje,dlatego napisałem,że świetnie te dzieciaki wypadły i zdania nie zmieniam.

ocenił(a) film na 4
kleju30

Pomimo że to komedia to dla mnie wcale nie śmieszna (może czegoś nie dostrzegłem a c.b rozbawiło). po 2 dla twojej wiadomości pisze z sensem i nie muszę się ,,ogarniać" w przeciwieństwie do c.b. Po 3 lepiej się zastanów co piszesz dziewczynko skoro nie wiesz o co mi chodzi to się nie odzywaj.

ocenił(a) film na 7
krx01

Nie spinaj się tak chłopczyku,bo ci żyłka pęknie.Jak dorośniesz,to możemy podyskutować na sensowne argumenty,a nie obrzucać się inwektywami.Bez odbioru.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
kleju30

Bardzo przyjemny,lekki film-w sam raz na wieczór.