PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=110736}

Tatuaż diabła

The Devil's Tattoo
2003
5,0 87  ocen
5,0 10 1 87
Tatuaż diabła
powrót do forum filmu Tatuaż diabła

Ogólne standard, ludzie odcięci od świata, tym razem platforma wiertnicza. tego jeszcze nie było, ale było baaardzo podobnie ... baza na Antarktydzie (The Thing), statek kosmiczny (Alien)itd. itp. tak czy siak lokacja jest ok. jeśli chodzi o formę zła, która zasiedla naszą platformę, to też bywało już podobnie w wielu filmach, ale może nie podam tytułów,żeby nie zdradzać jakie to zło :) jego rozwinięcie jest średnio zadowalające, filmik naiwny i nie zrobił na mnie dużego wrażenia, choć zaczynał się dobrze.
film miejscami przewidywalny, ale też czasem zaskakuje. technicznie film jest w porządku, aktorstwo wg mnie ok, zdecydowanie zadowalające jak na taką produkcję, żaden Pacino by tego filmu nie uczynił dużo lepszym :) straszny za bardzo nie jest, gore tez raczej nie ma. ale przyznam że oglądało się bardzo ciekawie, przynajmniej do czasu, bo końcówka troszkę mnie znudziła, była mi raczej obojętna.

ogólnie ok, ale mogło by lepiej. 5.5/10 jak ktoś lubi tego typu horrory to myślę, że można obejrzeć.