Ted

2012
6,5 279 tys. ocen
6,5 10 1 279222
6,0 50 krytyków
Ted
powrót do forum filmu Ted

10 za same referencje umieszczone w tym filmie!!!! Swietny.

Tylko moze mi ktos wytlumaczyc co do cholery jest z Marka Wahlberg'a akcentem/wymowa i nie
chodzi mi tu o slang czy wymowe 'szczegolnych' slow ale o oglne normalne wyrazy.....czy tylko mi
sie wydawalo czy brzmial baaardzdo inaczej??

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
Mr_Krytyk

10? Arcydzieło. Umarłam.

ocenił(a) film na 7
EleanorRigby

tak to jest arcydzielo sztuki komicznej i zartow styuacjunych i ogolnie cala masa humoru komediowe Arcydzielo! bez 2 zdan to co w takim filmie powinno byc zawarte bylo zawarte wiec z czystym sumieniem 10/10 .... a najsmutniejsze jest to ze duza czesc ludzi szukala w tym bajki dla dzieci .... to nie jest komedia dla ksiedza albo jego zwolennikow albo dla kaczynskiego .... humor wysokich lotow :D

Patryk130193

Jak widać każdy ocenę10 wystawia i postrzega w zupełnie odmienny sposób. W moim odczuciu film ten w żaden sposób nie zasłużył na miano arcydzieła, filmu wszech czasów, mistrzostwa kinematografii, obowiązkowej pozycji dla kinomaniaka. Ale cóż ocena jest kwestią indywidualną, moje sumienie również pozostaje czyste wystawiając temu filmowi 4 (za Marka Wahlberga na którego przyjemnie się patrzy).

ocenił(a) film na 7
EleanorRigby

widocznie ten typ filmow nie jest w Twoim guscie a arcydzilemem jest ten film z tego powodu ze idealnie wpasowal sie w klimat w ktory mial sie wpasowac.... az milo sie patrzalo na film i zaden z tekstow ktory uslyszalem nie byla sucharem kazdy byl dobrym docinkiem sytuacujnym i wiele scen zaskakiwalo ogladajac 2gi raz wcale nie odczowalem tego ze ogladam 2gi raz ten sam film bawil tak samo jak za pierwszym razem (ogladalem z jakimsm 2 miesiecznym odstepem czasowym) nie chce sie chwalic ale ja z przyjacielem nie dysponujem niszowym ilorazem inteligencji wrecz przeciwnie a nasmialismy sie do rozpuchu... moj przyjciel nawet powiedzial ze pojdzie na ten film do kina zeby wesprzec rezysera za naprawde perfekcyjnie wykonane zadnie ktorego sie poddal.... pamietaj to nie mial byc romans akcja horror thiller czy dramat to jest KOMEDIA dla doroslych ....btw wybaczcie za bledy ale juz nie chce mi sie ich poprawiac 'O.o

ocenił(a) film na 7
EleanorRigby

a Walhberg poprostu niezastapiony do tej roli jak Hanks w Forrescie czy Murrey w dniu swistaka

ocenił(a) film na 9
Patryk130193

Patryk130193 - dokladnie rozumiesz czemu wystawilem temu filmowi 10. (nie za efekty, fabule, tresc przekaz dobra gre aktorska tylko za to czym ten film mial byc i taki byl. 10 w jego wlasnej randze)