Ted

2012
6,5 279 tys. ocen
6,5 10 1 279222
6,0 50 krytyków
Ted
powrót do forum filmu Ted

użytkownik usunięty

Niestety zawiodłem się na Tedzie. Po niezłych ocenach i dobrych opiniach spodziewałem się
naprawdę zabawnego filmu. Być może to po prostu nie mój typ humoru, ale Ted strasznie
mnie nużył. Na szczęście było kilka niezłych żartów, natomiast niektóre były żałosne np.
gówno na podłodze, no litości. Fabuła jest nudna i prosta do tego "typowa" końcówka. Już
na początku filmu można się było mniej więcej domyślić jak to wszystko się zakończy.
Pozdrawiam wszystkich, którym ten film się podobał. Mam nadzieję, że mnie nie zlinczujecie
:)

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
ocenił(a) film na 4

Potwierdzam - po tylu pozytywnych recenzjach myślałem, że będzie to jedna z lepszych komedii roku, ale film okazał się niewypałem. Śmiesznych scen jest może z 5 lub 6, reszta jest na bardzo wulgarnym i prymitywnym poziomie w stylu "American pie", czyli pierdzenie, kupy i sex. Nie do końca wiadomo w sumie do kogo jest ten obraz skierowany - dla dzieci jest zbyt wulgarny, dla dorosłych zbyt prymitywny i nudny, może ewentualnie dla 12 - 16 latków? Sam pomysł może i niezły, ale wykonanie i humor jest na bardzo niskim poziomie. Oczywiście fabuła jest skrajnie banalna i przewidywalna, ale w komedii ma to drugorzędne znaczenie...
Nie polecam - 4/10