Ted

2012
6,5 279 tys. ocen
6,5 10 1 279185
6,0 49 krytyków
Ted
powrót do forum filmu Ted

Trochę się zawiodłam... Film zapowiadał się naprawdę świetnie i z niecierpliwością na niego czekałam, jednak trochę lepiej sobie to wyobrażałam. Nie mniej uważam, że bardzo przyjemny, ale i głupkowaty film :) Miło się oglądało

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
ocenił(a) film na 3
Angela4b

Humor z kibla w gimnazjum.Jak dla mnie kicha.

ocenił(a) film na 6
Angela4b

Również się rozczarowałem, chyba za dużo sobie wyobrażałem i w ogóle bo film jak dla mnie był nijaki. Jedynie Ted ratuje film. Co do wiekszości żartów w filmie to rzeczywiście były z "kibla", zamiast się śmiać czułem się lekko zażenowany. 6/10

Doroszcz

Jak czytałam o tym filmie, myślałam- super,/ reklamy w TV- ok, fajne, czekam, /film-... było trochę śmiechu, ale sądziłam, że będzie lepszy... Mark też trochę mnie zawiódł, liczyłam na mieszankę wybuchową w jego wykonaniu, a wyszło jak wyszło. Niemniej- film mi się podobał

ocenił(a) film na 8
Doroszcz

Właśnie obejrzałem sobie zwiastuny i ... czego żeście się spodziewali?! Owszem humor jest nieco ostry, chociaż daleko mu do np. Monhy Phytona, ale w końcu reżyserował go twórca Family Guy-a...
Jak dla mnie zajebisty, Tobie, żebyś nie poczuł zażenowania, polecam Króla Lwa skoro jesteś taki delikatny :)