Ted

2012
6,5 280 tys. ocen
6,5 10 1 279546
6,0 50 krytyków
Ted
powrót do forum filmu Ted

ocenił(a) film na 8

To, że ktoś napisał, ze to komedia, to jego sprawa, że fantasy, też, że dramat tak samo, a dla
mnie to piękny film o przyjaźni, pokazujący jej wartość rzeczywistą.

Dobra fabuła ciekawie rozegrana + za Flasha :)
Ujęcia bardzo dobre, nie rzuciło mi się w oczy nic, co mógłbym zarzucić
Zdjęcia też jak najbardziej na tak, w świetnym stylu
Muzyka dobra, wpasowana nieodstająca od całokształtu
Dźwięk tu były słabsze momenty, ale zawsze gdzieś się czai wpadka, poza tymi 3 momentami
(więcej nie udało mi się wyłapać) wszystko na rewelacyjnym poziomie
Gra aktorska... wszystko ok, szczególnie misiek rewelacyjnie zaprezentowany, ale wybaczcie...
Mila Kunis? no bez przesady... ani to talent, ani to ładne... co to tu robi nie wiem, ale nie
sprawdziło się, wszystko uratowała cała reszta, która była na bardzo dobrym poziomie

motywy humorystyczne... hmm... misiek siedzący na kanapie ściągający bonio? no na prawdę
boki zrywać XD moment walki między Johnem a Tedem? no lepiej bym tego nie wymyślił :)

gratulacje za pomysł i za badzo dobry film, na pewno będe go bardzo długo miło wspominał

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
użytkownik usunięty
Wszemir

No super film, ja jestem nim zachwycony. Pękam ze śmiechu przy każdym seansie :-)

ja tak samo:) zajebjaszczy, dawno zadna komedia mnie nie rozsmieszyla tak, zarty w moim guście.

ocenił(a) film na 8
Wszemir

lwia część muzyki to dzieło Queen zaczerpnięte z filmu Flash Gordon właśnie :). Też daje plusa za Flasha haha :)

ocenił(a) film na 8
Tyrq

U mnie też zdecydowanie mocne 8! Film bardzo przyjemny, nie wymagający zbyt inteligentnego widza ;) Postać Ted'a - MEEEEEGA zabawny :) Obowiązkowa pozycja na niedzielny wieczór.