6,7 8,5 tys. ocen
6,7 10 1 8547
6,8 4 krytyków
Tej nocy będziesz mój
powrót do forum filmu Tej nocy będziesz mój

Może i fabułą nie zaskakuje, ale ogląda się bez większych przeszkód, pewnie za sprawą, że jest króciutki, bo trwa niecałe 80 min. Taka odskocznia od tradycyjnych komedii romantycznych, jeśli już zaliczymy tę produkcję do tego gatunku.

Muszę wspomnieć... 58. minuta i sceny pod prysznicem, niby nic, a jakoś mnie tak urzekły...

No i szkoda, że plakat wszystko zdradza...

Recovery

MAŁY SPOILER: Co do tytułu, to bardziej pasowałoby chyba tutaj "Tej nocy będziesz moja", w końcu to koleś nie chciał się odpiąć. :)

Recovery

trafna uwaga z tym tytułem :)

ocenił(a) film na 9
Recovery

inny tytuł mógłby być "Zamiast Ty" chociaż byłoby bez sensu ;) albo "Wolę Ciebie" Ale nie ogarnęłam czemu ten koleś nie chciał się odpiąć. Kto mi to wyjaśni?

pauka94

Faceci czasem dla kobiet (lub by je lepiej poznać) robią niezrozumiałe rzeczy ;)

ocenił(a) film na 9
raf413

Faceci przeważnie robią niezrozumiałe rzeczy ;))

pauka94

Czasem lepiej nie doszukiwać się sensu ;)

ocenił(a) film na 9
raf413

coś w tym jest ;p

ocenił(a) film na 6
Recovery

rzeczywiscie scena pod prysznicem jest urocza

ocenił(a) film na 10
bbystrowski

wspaniały film ! niesamowity klimat i muzyka zdecydowanie na duży plus ;D scena pod prysznicem urocza,ale lubie też tą gdzie razem grają koncert oraz tą jak śpiewają i grają na gitarze

może Morello go tak wkurzała że aż go to pociągało?

ocenił(a) film na 6
mon_m1

Znam niejedne przypadki gdzie ludzie tak się nie lubili że aż się w sobie zakochali :)

ocenił(a) film na 7
Recovery

rodząca się miłość w błocie, hałasie i ogólnym chaosie - jak najbardziej na tak! ckliwie romantycznie, ale przy tym wyszukanie! polecam!

Recovery

Zdziwił mnie film - pozytywnie. Byłam mile zaskoczona. Ale szukam jakiegoś podobnego filmu z tego gatunku, który można obejrzeć. Jakaś historyjka miłosna i dobra muzyka w tle.
Byłabym wdzięczna za podanie jakiś tytułów :)

ocenił(a) film na 7
wiosnaa

Once